Obavijesti

Show

Komentari 4

Kate, Eugenie i Katherine nose haljinu vrijednu 20.000 kuna...

Kate, Eugenie i Katherine nose haljinu vrijednu 20.000 kuna...
8

Kate Middleton, Katherine i princeza Eugenie sasvim slučajno su izabrale istu haljinu te pokazale da ih mogu nositi tri žene različitih generacija

VIDEO

Unatoč tome što mogu nositi što god požele, članice kraljevske obitelji nekoliko su puta dale do znanja kako vole ponavljati odjevne kombinacije. Obožavatelje je pogotovo iznenadilo kad su primijetili da su istu haljinu obukle tri vojvotkinje. 

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (37) nedavno je cvjetnu haljinu obukla za odlazak u 'Royal Hospital Chelsea'. Haljina je britanske marke 'Erdem', a cijena joj je 21.000 kuna. Kombinaciju je upotpunila naušnicama Cassandre Goad (36.000 kuna).  

Chelsea Flower Show 2019

Istu haljinu obukla je za svadbu princa Harryja (34) i Meghan Markle (37), Katherine (86) vojvotkinja od Kenta.

Royal wedding

Princeza Eugenie (29) također je odabrala ovu haljinu za svečanu priliku, za sastanak sjedišta Ujedinjenih Naroda na kojem se pojavila u društvu kraljice Elizabete (93). 

Britain

Kraljevska obitelj ima brojna, pomalo suluda modna pravila. Kraljica Elizabeta II. (92) odobrava svaku vjenčanicu prije velike ceremonije, lak za nokte u bojama je zabranjeno nositi, a na putovanjima članice kraljevske obitelji moraju spakirati barem jednu crnu odjevnu kombinaciju. 

Slična priča je i s torbicama. Naime, dok mnogi smatraju kako su torbice isključivo modni dodatak, izvor blizak kraljevskoj obitelji potvrdio je kako to i nije baš tako. Ako kraljica želi napustiti večeru, odlaganjem torbice na stol dat će do znanja da će zabava uskoro završiti i vrijeme je za njezin odlazak. Također, ako tijekom razgovora prebaci torbicu iz lijeve u desnu ruku, kraljica na taj način poručuje da pristojno želi završiti razgovor. 

British Academy Film Awards - London

Zanimljivo je za primijetiti kako sama kraljica, vojvotkinja od Cambridgea i vojvotkinja od Sussexa torbicu uvijek drže u lijevoj ruci - objasnila je Myka Meier, stručnjakinja za odnose s javnošću kraljevske obitelji. Ovo pravilo poštivala je i princeza Diana, a Meier je dodala kako isto vrijedi i za muške članove koji nose aktovku. 

- U lijevoj ruci nose torbice i aktovke kako bi se mogli rukovati s gostima - rekla je Meier. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:50

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao