Show

Komentari 13

'Kate na selu': Princeza miriše sijeno, mazi ovce i vozi traktor

'Kate na selu': Princeza miriše sijeno, mazi ovce i vozi traktor

Za vojvotkinju često kažu da je vrlo jednostavna osoba. Tim epitetom časte je otkako je postala dio kraljevske obitelji, a s godinama je to i dokazala, tvrde oni koji prate britanski dvor

Kada treba biti elegantna, Kate Middleton (39) je elegantna. Iz ormara izvadi neku od svečanih haljina i zablista. Međutim, ono zbog čega je brzo prirasla mnogima k srcu je što ona može biti oboje - kad treba, odjene haljinu, a kad treba zasukati rukave, ona to i učini.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nije joj problem, vidjeli smo kroz godine, odlaziti na neugledne terene, zaprljati odjeću i ruke... Potrudi se maksimalno shvatiti ljude kod kojih je došla i isprobati sve. Tako je ovih dana sa suprugom, princom Williamom (38) posjetila Darlington na sjeveru Engleske.

Odjenuli su se primjereno farmi, mazili ovce i razne druge životinje, a vojvotkinju je zanimao miris sijena pa ga je bez zadrške uzela u ruku i pomirisala. Kasnije se šetala farmom Manor, noseći čizme do koljena, koje su u njezinom ormaru skoro dva desetljeća, pišu strani mediji

Prvi ih je puta obula 2004. godine i platila ih je oko 4100 kuna. Ne radi se o jeftinoj obući, riječ je o čizmama Penelope Chilvers, ali činjenica je da ih nosi godinama i da su vrlo kvalitetne kada sve podnose. Osim toga, bezvremenske su pa će ih moći nositi i narednih godina.

Kate se odlično zabavila, provozala se u traktoru, sjedila na plastu sijena i s okupljenima diskutirala o klimatskim promjenama, kao i o utjecaju korone na poljoprivredu u Velikoj Britaniji.

I ovoga puta, mnogi su primijetili kako se iskreno smijala na fore svog supruga.

- Neka zauvijek budu ovako sretni - komentirali su fanovi na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci