Show

Komentari 5

Kate objavila tradicionalnu fotku princa Georgea, fanovi bijesni: 'Pa on je nasljednik!'

Kate objavila tradicionalnu fotku princa Georgea, fanovi bijesni: 'Pa on je nasljednik!'

Vojvotkinja od Cambridgea objavljuje službene portrete i kad Georgov mlađi brat Louis i sestra Charlotte slave rođendane. Nerijetko se susreće i s neumjesnim komentarima

Princ George slavi deveti rođendan, a princ William (40) i Kate Middleton (40) objavili su, kao i svake godine, njegov portret na službenom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- George puni devet godina - napisali su ponosni roditelji uz fotografiju nasmiješenog mališana.

Portret je, navodno, nastao na obiteljskom odmoru ove godine, a na njemu maleni George nosi plavu majicu kratkih rukava i smiješi se. Mama Kate opet je preuzela ulogu fotografa kako bi zabilježila posebne trenutke.

Vojvotkinja od Cambridgea objavljuje službene portrete i kad Georgov mlađi brat Louis i sestra Charlotte slave rođendane. Nerijetko se susreće i sa neumjesnim komentarima. Ove godine su joj mnogi prigovorili jer je Georgeu posvetila samo jednu fotografiju, dok je njegovom bratu i sestri njih tri pa i četiri.

'Louis: četiri slike, Charlotte: tri fotografije, budući kralj George: jedna slika', 'Princ George je prijestolonasljednik, ovo je šala. Dok su njegovi brat i sestra imali četiri i tri slike, on ima samo jednu' 'Potpuno ga ignoriraju', pisali su ljutito fanovi kraljevske obitelji.

Kate i William te njihovo troje djece uskoro će se preseliti iz Kensingtonske palače u novi dom izvan Londona. Britanski mediji pišu kako će je zamijeniti četverosobnom kućom s velikom okućnicom, točnije Adelaide Cottageom u Berkshireu. Razlog selidbe, otkrili su ranije, je to što obitelj želi biti što bliže 96-godišnjoj kraljici Elizabeti II., koja je odlučila Buckinghamsku palaču za stalno zamijeniti svojim dvorcem Windsor.

- Kraljici treba više ljudi poput Williama oko sebe. Vrlo često je sama uz osoblje, tako da je oduševljena što će William, Kate i praunučad biti udaljeni tek deset minuta. Između ostalog, peteročlana obitelj bila je ograničena u svojim vanjskim aktivnostima u Kensingtonu - tvrde strani izvori.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM

Najčitaniji članci