Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Katica ide u 'Zvijezde': Radi na dizalici, a Vuco joj piše pjesme

Više od deset godina radila je kao čistačica, a onda je završila tečaj za dizaličara i postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj. Sudjelovala je u izgradnji nekih od prepoznatljivih splitskih građevina

Foto: RTL/YouTube
9 komentara

Započela je potraga za novom ljetnom glazbenom senzacijom. U novu sezonu RTL-ova showa 'Zvijezde – ljetni hit' prijavio se rekordan broj kandidata, ali samo najbolji od njih imat će priliku pjevati na pozornici pred peteročlanim žirijem.

Kate Barada (48) dolazi iz Prugova kraj Splita. Više od deset godina radila je kao čistačica u Škveru, a onda je odlučila završiti tečaj za dizaličara i tako postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj. Sudjelovala je u izgradnji nekih od prepoznatljivih splitskih građevina, poput centra Mall of Split ili Hotela Bačvice, a posebno je ponosna na komplimente koje dobiva od muških kolega. Zbog svoje profesije poznata je u cijelome splitskom kraju, a prati je i nadimak Katica Dizalica. Premda svoj posao ne bi mijenjala ni za što na svijetu, njezina velika ljubav je upravo glazba.

Foto: RTL

- Glavni motiv prijave u show mi je novo iskustvo, izazov. Želim da ljudi čuju kako je to kad jedna žena može pokazati svoj posao kroz pjesmu. To je moja velika želja, da zabavljam ljude s mikrofonom u ruci - priča Kate koja spretno upravlja dizalicom i na više od 50 metara visine.

Katica se već nekoliko godina pokušava probiti na hrvatskoj estradnoj sceni, a upravo ju je ta snažna želja potaknula i da se prijavi u 'Zvijezde' te svima pokaže da baš ona zaslužuje dobiti vlastiti hit ovoga ljeta. Često pjeva na vjenčanjima i po restoranima, a publici se predstavila i na nekoliko glazbenih festivala u Slavoniji, Dalmaciji, ali i susjednim zemljama, pjevajući vlastite pjesme.

Foto: RTL

Prošle je godine izdala i svoj album prvijenac pod nazivom ''Kraljica''. A da doista misli ozbiljno, svjedoči činjenica da joj je bliski suradnik i autor jedne od njezinih pjesama Siniša Vuco.

- Nakon upoznavanja, ja sam mu predložila suradnju, on je objeručke prihvatio i napravio jako dobru pjesmu - prisjeća se ponosna Kate, majka dvojice sinova koja u slobodno vrijeme obožava peći kolače i uživa opuštajući se uz taktove narodne glazbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message