Obavijesti

Show

Komentari 9

Katica ide u 'Zvijezde': Radi na dizalici, a Vuco joj piše pjesme

Katica ide u 'Zvijezde': Radi na dizalici, a Vuco joj piše pjesme
9

Više od deset godina radila je kao čistačica, a onda je završila tečaj za dizaličara i postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj. Sudjelovala je u izgradnji nekih od prepoznatljivih splitskih građevina

VIDEO

Započela je potraga za novom ljetnom glazbenom senzacijom. U novu sezonu RTL-ova showa 'Zvijezde – ljetni hit' prijavio se rekordan broj kandidata, ali samo najbolji od njih imat će priliku pjevati na pozornici pred peteročlanim žirijem.

Kate Barada (48) dolazi iz Prugova kraj Splita. Više od deset godina radila je kao čistačica u Škveru, a onda je odlučila završiti tečaj za dizaličara i tako postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj. Sudjelovala je u izgradnji nekih od prepoznatljivih splitskih građevina, poput centra Mall of Split ili Hotela Bačvice, a posebno je ponosna na komplimente koje dobiva od muških kolega. Zbog svoje profesije poznata je u cijelome splitskom kraju, a prati je i nadimak Katica Dizalica. Premda svoj posao ne bi mijenjala ni za što na svijetu, njezina velika ljubav je upravo glazba.

- Glavni motiv prijave u show mi je novo iskustvo, izazov. Želim da ljudi čuju kako je to kad jedna žena može pokazati svoj posao kroz pjesmu. To je moja velika želja, da zabavljam ljude s mikrofonom u ruci - priča Kate koja spretno upravlja dizalicom i na više od 50 metara visine.

Katica se već nekoliko godina pokušava probiti na hrvatskoj estradnoj sceni, a upravo ju je ta snažna želja potaknula i da se prijavi u 'Zvijezde' te svima pokaže da baš ona zaslužuje dobiti vlastiti hit ovoga ljeta. Često pjeva na vjenčanjima i po restoranima, a publici se predstavila i na nekoliko glazbenih festivala u Slavoniji, Dalmaciji, ali i susjednim zemljama, pjevajući vlastite pjesme.

Prošle je godine izdala i svoj album prvijenac pod nazivom ''Kraljica''. A da doista misli ozbiljno, svjedoči činjenica da joj je bliski suradnik i autor jedne od njezinih pjesama Siniša Vuco.

- Nakon upoznavanja, ja sam mu predložila suradnju, on je objeručke prihvatio i napravio jako dobru pjesmu - prisjeća se ponosna Kate, majka dvojice sinova koja u slobodno vrijeme obožava peći kolače i uživa opuštajući se uz taktove narodne glazbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...