Obavijesti

Show

Komentari 2

Katie pokrenula aplikaciju za dejtanje: 'Prilika i za mene...'

Katie pokrenula aplikaciju za dejtanje: 'Prilika i za mene...'
5

Price je zajedno s još nekoliko usamljenih poznatih samaca pokrenula aplikaciju 'Love at First Swipe'. Oni koji se prijave na aplikaciju imat će priliku da na 'speed datingu' pet minuta razgovaraju s nekim od njih

VIDEO

Pronašla je novi način zabave u karanteni. Ova 41-godišnja manekenka priznala je da je zbog mnogih ljubavnih razočaranja u jednom periodu svog života partnera tražila preko aplikacije za 'speed dating'. 

- U vrijeme korone, ovo je najsigurniji način za traženje srodne duše - rekla je Katie Price koja se udavala tri puta u životu. 

- Prilika i za mene. Možda i ja konačno pronađem svoju drugu polovicu s kojom ću provesti ostatak života. Sretna sam što sam i ja sudjelovala u pokretanju ove aplikacije za koju vjerujem da će mnogima pomoć da pronađu svoju sreću - rekla je Price koja je zajedno s još nekoliko usamljenih poznatih samaca pokrenula aplikaciju 'Love at First Swipe'. 

Oni koji se prijave na aplikaciju imat će priliku da na 'speed datingu' pet minuta razgovaraju s nekim od njih. 

Ipak, Katie kaže da se i dalje osjeća dobro u svojoj koži iako je i njezin treći brak završio brodolomom. Udavala se tri puta. Prvi put udala se 2005. godine za pjevača i televizijskog voditelja Petea Andrea (47) ali je brak potrajao tek četiri godine. 

Samo godinu dana kasnije bila je već u braku s Alexom Reidom, danas 44-godišnjim MMA borcem. I ovaj brak je propao za samo dvije godine. Utjehu je pronašla u osam godina mlađem striperu Kieranu Hyleru. Vjenčali su se 2013. godine, dobili kćerkicu Bunny, a tek što su najavili da čekaju i sinčića, izbio je skandal kad je trudna Katie u svibnju 2014. godine optužila Kierana da ju vara s njezinom najboljom prijateljicom Jane Poutney.  

Unatoč svim razočaranjima, Katie kaže da i dalje čuva sve svoje vjenčanice. Iz sva tri braka ima ukupno petoro djece: Najstariji sin Harvey ima 18, pa Junior 14, zatim kćerkica Princess ima 12, šest godina ima Bunny i najmlađi Jett ima pet.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama