Obavijesti

Show

Komentari 62

Katie spašavala Suri? Trebala ići u scijentološki 'vojni kamp'

Katie spašavala Suri? Trebala ići u scijentološki 'vojni kamp'
6

SKINULA VJENČANI PRSTEN Katie je zatražila puno skrbništvo nad kćeri kako bi je spasila iz 'ralja' scijentologije. Sretna je zbog prekida i naočigled 'blista'

VIDEO

Katie Holmes (33) angažirala je najbolje odvjetnike kako bi dobila skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri. Kćer želi maknuti od scijentološke crkve jer smatra da bi joj ta, kako je sad zove, sekta, mogla ugroziti život. Scijentologija nalaže da se prema djeci ponaša kao prema odraslima te u skladu s tim, dijete treba donositi i svoje odluke. Tom je upravo to i činio, dok se Katie nije slagala s tim. 

Kap koja je Katie prelila čašu bila je želja njena supruga da im kćer upiše u scijentološki 'vojni kamp'. Tom Cruise (50) kći je htio upisati u Sea Organization, radikalni kamp u kojem se djecu uči scijentologiji. Djecu se u kamp dovodi u ranoj dobi kako bi što lakše i bez prigovaranja prihvatili ono što ih uče. Uz to, odgajaju ih kao vojnike i moraju potpisati zakletvu kojom se obvezuju na 'milijardu godina' predanosti scijentologiji. Iz kampa poručuju da Suri nije bila kandidatkinja za upis, da ne znaju ništa o tome.

Tom i Katie svađali su se oko toga kako će odgajati Suri, s tim da je Katie imala osjećaj da potpuno gubi kontrolu nad životom i odgojem kćeri. Odlučila se za rastavu kako bi spasila Suri i nada se da će dobiti skrbništvo. 

Opet nosi štikle

Katie se u ponedjeljak prvi put nakon podnošenja zahtjeva za rastavu pojavila u javnosti. Fotografirali su je dok je izlazila iz zgrade u New Yorku u kojoj živi nakon što se odselila od Toma. Glumica je 'blistala' i izgledala sretno prvi put nakon dugo vremena. 

Vjenčani prsten više ne nosi. Obučenu je imala elegantnu tamnoplavu haljinu, a na nogama je imala štikle s leopard uzorkom. Cipele s petom nije nosila gotovo cijelo vrijeme dok je bila s Cruiseom kako on ne bi izgledao kao 'vrtni patuljak' pored nje. Sad kad se riješila supruga opsjednutog scijentologijom ponovno može obuvati i oblačiti što želi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...