Obavijesti

Show

Komentari 0

Kava i film kao savršen spoj: Boutique Cinema časti pićem

Kava i film kao savršen spoj: Boutique Cinema časti pićem
5

Postoji li išta bolje što se može napraviti u petak, poslije posla, nego u miru otići na izvrsnu kavu, a potom pogledati odličan film? Ako pitate nas , malo toga se može mjeriti s time

VIDEO

U petak, 31. ožujka, novootvoreno kino u samom centru Zagreba za sve posjetitelje pripremilo je nesvakidašnje iznenađenje. Kao zagrijavanje za vikend, svakog posjetitelja koji u petak kupi kino ulaznicu, počastit će istog dana Julius Meinl kavom. Tako će svi oni koji se u petak zapute u Kaptol Boutique Cinema by CineStar dobiti priliku u srcu Zagreba doživjeti čuvenu atmosferu bečkih kavana, čiji je ambasador Julius Meinl već više od 150 godina. Esencija kulture bečkih kavana je vječna potraga za inspiracijom, a inspiracije u Kaptol Boutique Cinema zaista ne nedostaje.

Kino je otvoreno prije mjesec dana, a jedinstvenim konceptom oduševilo je već preko 35 000 ljudi. Pokraj pet unikatnih kinodvorana u kojima se savršeno isprepliću različiti stilovi, nalazi se izuzetan zeleni zimski vrt te WOW bar impresivnih proporcija i originalnog interijera. Osim bogate ponude filmova, u WOW baru je pokrenut i glazbeni program koji srijedom, petkom i subotom nudi koncerte i DJ setove orijentirane na soul, funk, pop i laganiju elektroniku. Ove srijede od 20 sata za vas glazbu bira DJ Ela, u petak nastupa DJ Blacksoul, dok je u subotu na programu izuzetan vokalist kojem je mjesto na svjetskim pozornicama, Matija Cvek u formi dua.

Kinoprogram je ovog tjedna bogatiji za nove filmske naslove; ljubitelji znanstveno-fantastičnih avantura uživat će u SF trilerima ''Duh u oklopu' i 'Trag života', nova francuska komedija 'Odjednom tata' kao i bajka 'Ljepotica i zvijer' oduševit će sve generacije, a oni najmlađi mogu se zabaviti uz najnoviji nastavak o omiljenim plavim bićima - 'Štrumpfovi: Skriveno selo'. Za one koji preferiraju filmove s neengleskog govornog područja, na repertoaru su još I dirljiva francuska drama 'Samo je kraj svijeta' s nekim od najpopularnijih francuskih glumaca Vincent Casselom i Marion Cotillard te ovogodišnji dobitnik Oscara za najbolji strani film, iranski triler s elementima drame 'Trgovački putnik'. 'Američka pastorala' je potresan kriminalistički igrani film s Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi. Ovog petka posjetite najšarmantnije kino u Hrvatskoj, odaberite film i cijeli dan uživajte u najfinijoj kremastoj kavi.

Korisno je dodati da su za sve kupce kino ulaznica tri sata parkinga u Centru Kaptol besplatna, potrebno je samo u kinu ovjeriti parkirnu kartu. Ulaznice za kino Kaptol Boutique Cinema nije moguće rezervirati.

U petak ćete kao i svaki drugi dan ulaznice moći kupiti online ili putem ticketomata ispred kina, zatim u baru već od 9 sati ali samo za boutique sjedala, a za sva sjedala - na blagajni hrane i pića od 14 sati.

Kaptol Boutique Cinema vrlo je aktivno na društvenim mrežama Instagram i Facebook, a detaljnije informacije o programima možete naći na web stranici kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode