Obavijesti

Show

Komentari 4

Kći Brucea Leeja odgovorila je Tarantinu: 'Je*eno sam umorna od bijelih muškaraca, dosta je!'

Kći Brucea Leeja odgovorila je Tarantinu: 'Je*eno sam umorna od bijelih muškaraca, dosta je!'
5

Redatelj je nedavno u podcastu kod Joea Rogana poručio kritičarima da mu mogu 'popušiti' svi osim kćeri Brucea Leeja. Ona mu je odgovorila u gostujućoj kolumni u Hollywood Reporteru

Quentin Tarantino (58) našao se na meti kritičara zbog načina na koji je prikazao Brucea Leeja u svom filmu 'Bilo jednom... u Hollywoodu'. Između ostalog, optužili su ga za rasizam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nedavno je u podcastu kod Joea Rogana izjavio kako mu svi osim kćeri Brucea Leeja mogu popušiti. Bruceova kći Shannon Lee (52) odgovorila je redatelju gostujućoj kolumni u Hollywood Reporteru.

- Zbilja sam je*eno umorna od bijelih muškaraca u Hollywoodu koji mi pokušavaju reći tko je bio Bruce Lee - napisala je Shannon.

2019 Cannes Film Festival

- Iako sam zahvalna što je gospodin Tarantino tako velikodušno priznao Joeu Roganu da mogu imati svoja osjećanja u vezi s njegovim prikazom mog oca, zahvalna sam i na prilici da to izrazim - dodala je.

Quentin Tarantino oštro opleo po kritičarima: 'Neka mi popuše svi osim kćerke Brucea Leeja!'
Quentin Tarantino oštro opleo po kritičarima: 'Neka mi popuše svi osim kćerke Brucea Leeja!'

- Dosadilo mi je slušati od bijelaca u Hollywoodu da je bio arogantan i glup kad nemaju pojma i ne mogu shvatiti što je sve trebalo da bi se dobio posao u 1960-ima i 70-ima u Hollywoodu kao Kinez s nedajbože naglaskom - napisala je Lee, te dodala da Tarantino nikada ni nije upoznao njezinog oca.

- Zbilja mi nije bitno sviđa li vam se on ili ne... ali u interesu poštivanja drugih kultura i iskustava koja možda ne razumijete, ohrabrila bih vas da se suzdržite od daljnjeg komentiranja Brucea Leeja i preispitate utjecaj svojih riječi u svijetu koji ne treba više sukoba i manje kulturnih heroja - poručila je.

25th Annual Critics Choice Awards - Press Room - Santa Monica