Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Kći Ecije Ojdanić postala Anka: Zaspala sam usred jedne scene

Cvitu Viljac (12) redatelj Dejan Aćimović zamijetio je u filmu 'Hitac' te ju pozvao na audiciju za prvi domaći dječji fantasy film 'Anka'. U studiju 24sata, sa Josipom Žurićem pričat će o snimanju

Foto: Screenshot

Kći Ecije Ojdanić (42) izabrana je među stotinama kandidatkinja koje su se prijavile za ulogu u dječjem filmu 'Anka' nastalom prema romanu Mate Lovraka 'Anka Brazilijanka'. Cvita Viljac (12) za audiciju se pripremala s majkom. U filmu, između ostalog, glumi i nogometna legenda Eric Cantona. 

Osim Cvite, o snimanju 'Anke' pričat će i gimnazijalac Josip Žurić koji ima jednu od glavnih uloga. 

Razgovor pogledajte ovdje

Tinejdžerske zvijezde filma Anka u studiju 24sata! Cvita (12): Zaspala sam usred scene u kojoj sam trebala glumiti da spavam! Gosti: Cvita Viljac i Josip Žurić Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 17. veljače 2017

 

- Nisam ni znao da imam talenta za glumu. Nikada ništa slično nisam radio - rekao je Žurić koji se, kaže, šokirao kada je čuo da je prošao audiciju. Josipa je redatelja filma Dejan Aćimović, kojeg je poznavao otprije, pozvao na audiciju. 

Kao i Josip, ni Cvita nema glumačkog iskustva, osim pojavljivanja u filmu svog očuha Roberta Orhela kada je imala šest godina. 

- Moji školski kolege čudili su se što sam bez iskustva odmah dobila glavnu ulogu - priznala je Cvita kojoj se iskustva snimanja toliko svidjela da bi se htjela nastaviti baviti glumom. Tekst joj, kaže, nije bilo teško pamtiti, no teško su joj pala ranojutarnja snimanja.

Foto: BrightSide/Screenshot

- Jednom sam zaspala usred scene jer sam trebala glumiti da spavam. Uživjela sam se - našalila se 12-godišnja glumica kojoj duga čekanja na setu nisu teško pala jer je vrijeme provodila družeći se s drugim glumcima. Iako je bila najmlađa, kaže, svi su je prihvatili. 

Iako su snimali u okolici Drniša ljeta, mladi glumci nisu se uspjeli kupati jer su morali ostati blijedi pa su se od sunca skrivali pod kišobranima. 

Cvita će svoj prvi honorar sačuvati za budućnost, a Josip čeka da dobi priliku ili ideju.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message