Obavijesti

Show

Komentari 2

Kći Julije Roberts debitirala na crvenom tepihu: 'Sličiš na tatu'

Kći Julije Roberts debitirala na crvenom tepihu: 'Sličiš na tatu'
7

Julia i Daniel imaju troje djece; 16-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te Henryja (14). Supružnici su se upoznali na snimanju filma 'Meksikanac' 2000., a vjenčali su se dvije godine kasnije

Hazel Moder (16), kći glumice Julie Roberts (53), bila je na premijeri filma 'Flag Day' na Filmskom festivalu u Cannesu. 

2021 Cannes Film Festival

Bila je pratnja svom tati, snimatelju Danielu Moderu (52), što je učinila po prvi put jer mu je inače uvijek društvo pravila supruga Julia. Na crvenom tepihu pojavila se u žutoj čipkanoj kreaciji, a kombinaciju je upotpunila crnim cipelama. Tisuće fanova komentirale su kako djevojka jako nalikuje ocu. 

- Predivna cura, ista je svoj tata - poručili su.

2021 Cannes Film Festival

Julia i Daniel imaju troje djece; blizance Hazel i Phinnaeusa (16) te Henryja (14). Supružnici su se upoznali na snimanju filma 'Meksikanac' i to prije 21 godinu, a vjenčali su se 2002.

Daniela je upoznala dok je još bila u vezi s glumcem Benjaminom Brattom (57), a Modero je tada bio oženjen. Roberts to nije spriječilo da se upusti u novu ljubavnu vezu, a nakon što je prekinula s Brattom, navodno je Moderovoj supruzi ponudila 10.000 dolara u slučaju da se brzo razvede.

Julia Roberts je imala čuvara zbog ogrlice od 2 milijuna kuna
Julia Roberts je imala čuvara zbog ogrlice od 2 milijuna kuna

Nije poznato je li Moderova supruga prihvatila novac, ali je on u svakom slučaju podnio zahtjev za rastavu, nakon čega su započeli romantičnu vezu, koja cvjeta i sada. 

FILE PHOTO: Cast member Julia Roberts arrives for the screening of the film "Money Monster" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: