Show

Komentari 5

Kći Matta Damona zarazila se korona virusom: U karanteni je

Kći Matta Damona zarazila se korona virusom: U karanteni je

Damon se trenutno nalazi u Irskoj u gradu Dalkeyju, gdje je trebao snimati film, ali su mu zbog pandemije do daljnjega odgođene sve obaveze. Zaražena Alexia je u karanteni

Glumac Matt Damon (49) otkrio je kako je njegova kći Alexia (21) zaražena korona virusom, piše Daily Mail

- Moja kći inače ide na fakultet, koji je zbog pandemije korona virusa zatvoren. No, nedavno je bila u New Yorku te su se ona i njezini prijatelji tamo zarazili - rekao je glumac.

Alexia je Damonova najstarija kći koju smatra vlastitom, bez obzira na to što joj nije biološki otac.  Damon sa suprugom i Alexijinom majkom, dizajnericom interijera  Lucianom Barosso (44) ima tri biološke kćeri: Isabellu (13), Giu Zavalu (11) i Stellu (9), koje se s njima nalaze u karanteni. Alexia sada nije s njima, a glumac je napomenuo kako će se svi vidjeti krajem mjeseca.

Damon se trenutno nalazi u Irskoj u gradu Dalkeyju, gdje je trebao snimati film, ali su mu zbog pandemije do daljnjega odgođene sve obaveze. Lokalno stanovništvo tog grada ne krije oduševljenje što slavni glumac tamo boravi. Neki od njih imali su i prilike upoznati se s njim, kao što su radnici lokalnih restorana i barova.

Na društvenim su mrežama za Matta i njegovu obitelj imali samo riječi hvale. Kako su mnogi istaknuli, svojim ponašanjem nije uopće odavao dojam zvijezde s holivudske A-liste. 

- Matt Damon mi je učinio dan boljim kada sam ga vidio kako šeta iz dućana s velikom torbom. To nam govori kako smo svi isti. Ovaj virus ne bira, ne diskriminira, utječe na cijeli svijet. Nadam se da Matt uživa u boravku ovdje - napisao je jedan od njegovih obožavatelja. 

 

 

Najčitaniji članci