Show

Komentari 40

Kći pokojnog glumca oduševila fanove: 'Imaš tatine oči anđela'

Kći pokojnog glumca oduševila fanove: 'Imaš tatine oči anđela'

Kada je Paul Walker, koji se proslavio u filmovima 'Brzi i žestoki', poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći 2013. godine, Meadow je imala samo 14 godina, a fanovi i danas primjećuju veliku sličnost između nje i oca

Meadow Walker (20), kći preminulog glumca Paula Walkera, napustila je prije više od godinu dana svoje profile na društvenim mrežama, a milijunskom se pratiteljstvu iznenada vratila nakon pauze te oduševila fanove. 

Za svoj prirodni look zaradila je brojne komplimente obožavatelja. 'Prekrasna si, baš kao i Paul', 'Imaš tatine oči', 'Pravi si anđeo', samo su neki od komentara koji su pohvalili Meadow. 

Kada je Paul Walker, koji se proslavio u filmovima 'Brzi i žestoki', poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći 2013., Meadow je imala samo 14 godina. Dvije godine kasnije, tada još uvijek tinejdžerica, odlučila se boriti za pravdu. Podigla je tužbu protiv Porschea, jer je njemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za prometnu nesreću i smrt svog oca. Zvijezda akcijskih filmova kćer je dobio u vezi s Rebeccom McBrain (45). 

Meadow je kao 18-godišnjakinja 'potiho' potpisala ugovor s modnom agencijom Women Management pod čijom okriljem djeluju neke od najslavnijih manekenki današnjice. 

POGLEDAJTE VIDEO

Najčitaniji članci