Obavijesti

Show

Komentari 2

Kći Vitomire Lončar susjedima će danas pjevati ispod prozora

Kći Vitomire Lončar susjedima će danas pjevati ispod prozora
4

Dok neki pripremaju live online koncerte, Buga Marija došla je do druge ideje. Svoje susjede u zagrebačkim Srednjacima želi uveseljavati pjesmom pod prozorima

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Rozga live koncertima zabavlja publiku, poručuje: Budite doma

Za vrijeme pandemije korona virusa mnogo ljudi ne radi, a štetu trpe i glazbenici. No, mnogi od njih nastoje zadržati vedar duh pa su i dalje vjerni svojoj publici putem online koncerata. Neki imaju i drugačije ideje. Operna pjevačica Buga Marija Šimić (26), kći glumice Vitomire Lončar (61) i glumca Ivice Šimića (67), u Facebook glupi 'Moji Srednjaci' napisala je objavu kako će u četvrtak besplatno pjevati za svoje susjede u četvrtak u poslijepodnevnim satima.

- Morali smo malo čekati zbog Uskrsa, ali ako ste za, sutra će biti prvi koncert pod prozorima u 18 sati. Bit će kratko i slatko, da vidimo kako to uopće ide. Pokušavam nabaviti megafon da mogu i čitati ono što ste mi predložili, ali to će ipak morati čekati sljedeći tjedan. Ako imate želje, pišite mi - napisala je pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Preko 200 vas se složilo, nadam se da onih tridesetak koji su protiv neće zvati policiju - dodala je i malo se našalila.

Buga se opernim pjevanjem bavi od šeste godine života, a prošle je godine proglašena najboljom opernom pjevačicom na '2nd Silk Road & Young Dreams' natjecanju u Pekingu.

Inače, njezina mama Vitomira je prije više od tri godine napustila Hrvatsku i odselila u Kinu. Tada su njezinom suprugu ponudili posao umjetničkog ravnatelja kazališta Meriton Children's Theatre u kineskom gradu Xi'anu. Kada je u Kini počeo harati korona virus, mnogi su se njezini prijatelji i kolege zabrinuli za njih. No, tada se oglasila i rekla kako su otišli u Filipine i namjeravaju ostati dok se situacija ne smiri. 

U  Kini se brzo snašla - i prije nego što je otišla počela je učiti jezik. Radi kao profesorica na Sveučilištu Eurasia, a sa suprugom putuje po Aziji kad god stigne. U Hrvatsku se ne planira vraćati.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Srpski YouTuber najpopularniji, Seve i Rozga pjevaju u izolaciji

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31



 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje