Show

Komentari 26

Khloe zaprepastila divovskim stopalom i ogromnim prstima

Khloe zaprepastila divovskim stopalom i ogromnim prstima

Kardashianke su odlučile da više neće snimati svoj reality show, ali to ne znači da su u potpunosti nestale. Na društvenim mrežama su poprilično aktivne, a s vremena na vrijeme nasmiju pratitelje lošim Photoshopom

Khloe Kardashian (36) ovih je dana podijelila nekoliko fotografija sa snimanja svoje linije odjeće, a zbog njih joj se pratitelji ne prestaju rugati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prestaju snimati reality show 

Na jednoj od najčudnijih fotki koje je objavila na Instagramu, kako pišu oni koji prate njezin lik i djelo, pozirala je pored bazena u trapericama i bež topu. Štikle su ovoga puta ukrale svu pozornost. Zbog kuta slikanja čini se kao da ima divovsko stopalo i prste pa su priče o tome da je sve fotošopirala, nasmijale i samu Kardashianku. 

- Ma koliki su ti to prsti... Umirem od smijeha - napisala je jedna korisnica Instagrama, a druga je dodala: 

- Nauči se već jednom koristiti Photoshopom. 

Osim s veličinom stopala, začudila je i s veličinom prstena. Zbog dijamanta koji joj sjaji na ruci priča se da se zaručila s Tristanom Thomsonom, košarkašem s kojim ima kćer True (2). S obzirom na to da se podsmjehivanja oko nedavnih fotografija nisu stišavala, Khloe je pojasnila: 

- Ne vjerujem, od srca se smijem. Te slike nastale su s kamerom koja namjerno radi taj efekt 'produživanja'. Što je objekt bliže kameri to će se stvari više izdužiti. I zato na nekim slikama moji prsti i noge izgledaju nenormalno. Ne brinite se, i dalje imam normalnu veličinu ruku i nogu. 

Najčitaniji članci