Show

Komentari 13

Kiborg pobijedio Galeba, maska i glas impresionirali: 'Kao da je Billie Eilish došla u studio...'

Kiborg pobijedio Galeba, maska i glas impresionirali: 'Kao da je Billie Eilish došla u studio...'

Kiborg je za dodatni hint rekao da ima snažne osjećaje prema tjestenini. Publiku je odlučila da baš Kiborg ide dalje, dok se Galeb, usprkos odličnom nastupu, mora boriti za ostanak u natjecanju

U drugom pjevačkom duelu u showu 'Masked Singer' glasove su odmjerili dalmatinski zavodnik Galeb i Kiborg. Prvi se predstavio Galeb i ispričao svoju zanimljivu životnu priču.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Slušaj vamo. Ja sam vam Galeb i nisam baš sa mora nego ozgor, malo poviše, priko brda, pa još malo gore u brdo. Moj ćaća je meni uvik govorija: 'Sine, u životu moraš pošteno. Nemoj bit bitanga, završit ćeš ko onaj Ibro.' Tako sam ja umjesto put Zagreba otišo malo do mora. Otkad sam sišao tu dole, u stanju sam šoka, tu dole sve lopovi prve klase, teško se pravit fin. I reko ja sebi: 'Aj ti probaj opet malo do Zagreba. Moš probat u ministarstvo, a moš i na televizor.' Našo mi je Ante neku vezu na televizoru, u nekim maskama, pa reko idem probat. Dikod uđe, dikod ne uđe, a ako ne uđe, odoh ja u Njemačku - ispričao je Galeb trag o sebi.

To je prilično zbunilo detektive, kao i Galebov glas kada je zapjevao pjesmu Halida Bešlića 'Malo je, malo dana', nakon nastupa Enis je primjetio da Galeb voli scenu i komunikaciju s ljudima.

- Mogao bi imati iskustva po svadbama - rekla je Ida, a nakon toga je Galeb otkrio jedan trag.

- Skoro nisam mogao doći na audiciju - rekao je Galeb.

Zatim je na pozornicu došao Kiborg koji je svojim kostimom impresionirao detektive, ali i publiku, a nakon toga dao svoje tragove.

- Dobra večer svima, ja sam Kiborg, spoj tehnologije i čovjeka, a vi gledate moje dnevnike. Za početak ću vam otkriti par stvari o sebi. Ovdje sam da vam pokažem kako pjevam bez autotunea i da pokažem kako su i kiborzi ljudi. Npr. i Celine Dion je jedna od nas, što ste možda već pretpostavili. Tu sam i da vam pokažem kako se iza oklopa i tvrdog diska skriva toplo srce koje voli puno stvari koje volite i vi, Sandi je samo jedan od primjera. Zašto sam ovdje? Kratka verzije je - zato što sam čula da će u showu biti filane paprike, a za nju se uvijek vrijedi pojaviti. Duga verzija slijedi u narednim emisijama, dok nas prazna baterija ne rastavi - ispričao je Kiborg pa zapjevao pjesmu 'Bad Guy' pjevačice Billie Eilish.

- Svaka čast Kiborgu, odličan performans, glas vrhunski, Billie Eilish herself je došla u studio - rekla je Antonija Mandić, a Ida kaže kako bi Kiborg mogla biti Lidija Bačić ili Vesna Pusić.

Kiborg je za dodatni hint rekao da ima snažne osjećaje prema tjestenini. Publiku je odlučila da baš Kiborg ide dalje, dok se Galeb, usprkos odličnom nastupu, mora boriti za ostanak u natjecanju.

POGLEDAJTE VIDEO: DOM DAVORA BRUKETE