Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Kiki Ugrina vozio motocikl čak 20 godina bez dozvole

OPALILI GA PO DŽEPU: Kiki Ugrina kaje se što tek sada polaže vozački ispit jer je mogao proći i bez kazne od 1800 kuna koju je dobio od policije

Davor Puklavec
Foto: Davor Puklavec
4 komentara

Tek kad su me uhvatili i naplatili mi kaznu od 1800 kuna, pomislio sam da je vrijeme da krenem u autoškolu, otkrio je Kristijan Ugrina (38). Dodajući da je kazna prvo trebala biti 5000 kuna, no poslije su mu je smanjili. Glumac će u ponedjeljak polagati ispit kako bi dobio vozačku dozvolu za motocikle.
- Odvozio sam 15 sati i to mi je sasvim dosta jer znam voziti motocikl te već imam položenu B kategoriju. Uostalom vozim već 20 godina - otkrio je glumac, koji više neće voziti skuter sve dok ne dobije dozvolu.
- Supruga mi ne može ništa prigovoriti jer ni ona nema dozvolu, a vozi se - istaknuo je Ugrina, koji će vozački platiti 3000 kuna.
- Nasreću, u tih 20 godina nikada nisam imao nesreću jer sam pažljiv i vozim se samo po gradu - pohvalio se glumac. Rekao je kako uoči ispita nema nikakvu tremu jer ima dobrog instrukrora vožnje koji u slobodno vrijeme svira u rokerskom bendu.
- Čim položim, na skuteru ću provozati ženu i djecu - veselo je najavio zagrebački glumac.

IVO GREGUREVIĆ VOZI HARLEY-DAVIDSONA
Ivo Gregurević (58) oduvijek je sanjao o Harley-Davidsonu. Kupio ga je čim mu se ukazala prilika. No nije sjeo na motocikl sve dok nije položio vozački ispit. Do tada mu je motocikl održavao i čuvao kolega i dobar prijatelj Mladen Čutura (50). Glumac nikad ne juri na svom motociklu nego uživa u polaganoj vožnji i dubokom zvuku motora.

Naši partneri pišu
Message