Obavijesti

Show

Komentari 2

Kim fotošopirala kći: 'Nije se htjela fotkati, ubacila sam je'

Kim fotošopirala kći: 'Nije se htjela fotkati, ubacila sam je'
6

Na početku nije htjela priznati, ali je kasnije Kim otvoreno rekla kako je North zaista dodana fotošopom zato što se dan prije nije htjela fotografirati s njima

VIDEO

Najpoznatija starleta na svijetu i reality zvijezda Kim Kardashian (39) ove je godine prekinula dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Objavila je božićnu čestitku na kojoj se nalaze samo ona, njezin suprug Kanye West (42) te njihova djeca, bez ostatka Kardashian-Jenner klana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

Njezinim je pratiteljima jedna stvar na fotografiji bila sumnjiva. Naime, njihova najstarija kći North (6) izgledala je kao da je naknadno umetnuta u fotografiju. Na početku nije htjela priznati, ali je kasnije Kim otvoreno rekla kako je North zaista dodana fotošopom zato što se dan prije nije htjela fotografirati s njima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- North je imala takav dan i rekla sam 'U redu, napravit ćemo to bez tebe', ali je onda kasnije rekla da želi fotografiranje odraditi sa mnom. Rekla sam joj da ćemo je onda samo ubaciti na fotografiju. Ne mogu opisati količinu anksioznosti koja me uhvatila za vrijeme stvaranja ove fotografije. Uvijek mora biti jedna takva - rekla je Kim. 

Kim Kardashian o ovoj temi ne razgovara pred svojom djecom
Kim Kardashian o ovoj  temi ne razgovara pred svojom djecom

Obiteljski portreti kao motivi božićnih čestitki u SAD-u su stvar tradicije. Kim na fotografiji u naručju drži sedmomjesečnog sina Psalma, pored nje su se smjestili najstarija kći North (5) i sin Saint (3), a Kanye iz ruku ne ispušta kćerkicu Chicago (1). Prvo dvoje djece supružnika West, North i Sainta, rodila je Kim, a za Chicago i netom pristiglog dječaka 'unajmili' su usluge surogat majke. 

-  Jako smo zahvalni na našoj surogat mami koja nam je omogućila ostvarenje snova s najvećim mogućim darom koji smo mogli dobiti - napisala je Kim 2018. nakon rođenja Chicago, a zbog komplikacija pri prva dva poroda i za četvrtu su trudnoću iskoristili pomoć. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje