Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Kim i Kanye postali roditelji još jedne bebe: 'Dječak je savršen'

Prvo dvoje djece supružnika West, North (5) i Sainta (3) rodila je Kim, a za Chicago (1) i netom pristiglog dječaka unajmili su surogat majku

Foto: Privatni album
15 komentara

Nakon što je Kourtney Kardashian (40) nešto ranije otkrila da je surogat majka u trudovima te da Kim (38) i Kanye (41) uskoro očekuju i četvrto dijete iznenadila je time i samu glavu klana Kardashian - Jenner, majku Kris (63), koja je gostovala u showu Ellen DeGeneres (61). Radosne vijesti nije trebalo dugo čekati. 

STIŽE BEBA WEST Kim i Kanye iščekuju 4. dijete: Surogat majka je u trudovima

- Stigao je i savršen je! Sigurno će se puno promijeniti, ali trenutačno izgleda kao brat blizanac od Chicago - pohvalila se prinovom na Twitteru uzbuđena Kim. 

Kim je otkrila kako s glazbenim producentom i reperom očekuje prinovu još u siječnju te da će ponovno postati roditelji uz pomoć surogat majke. Kim i Kanye između ostalog su poznati i po neobičnim izborima za imena djece, ali ako je vjerovati ranijoj najavi Kardashian, to bi se ovog puta trebalo promijeniti. 

- Zvat će se Rob, što je nadimak mog brata Roberta. I on se slaže s tim - otkrila je Kim prije mjesec dana planove oko dječakovog imena, ali i dodala da postoji mogućnost da se do rođenja još predomisle. 

Foto: Privatni album

Prvo dvoje djece supružnika West, North (5) i Sainta (3) rodila je Kim, a za Chicago (1) i netom pristiglog dječaka unajmili su surogat majku. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Naši partneri pišu
Message