Obavijesti

Show

Komentari 3

Kim i Kanye uredili kupaonicu: 'Mislili smo da ti je to dvorište'

Kim i Kanye uredili kupaonicu: 'Mislili smo da ti je to dvorište'
9

Preuređena kupaonica dio je luksuzne vile koju su Kim i Kanye kupili za 135 milijuna kuna, a istu su svotu uložili u njezino preuređenje. Reper nije bio oduševljen kako izgleda, ali je rekao kako se svašta može napraviti

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) preuredila je svoju kupaonicu te je pokazala svojim pratiteljima na Instagramu. Istaknula je kako sada izgleda kao čarobna šuma, a za preuređenje je zaslužan njezin suprug Kanye West (43).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim via IG Story! Bathroom goals or no?

Objavu dijeli Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap)

- Dolazim kući i cijela mi je kupaonica uređena kao čarobna. Baš je prekrasna i vizualno lijepa - rekla je u kratkom videu i pokazala ljubičaste, zelene i bijele biljke koje se nalaze unutar kupaonice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Zavirite u sve frižidere Kim Kardashian'

Pokretanje videa...

01:18

No njezini pratitelji ne dijele isto mišljenje. Nisu oduševljeni kupaonicom koju je Kim pokazala.

- Mislio sam da je to tvoje dvorište. Te biljke izgledaju kao da su uginule, to je za ljude bez ukusa. Hvala ti što si podijelila s nama da ste potrošili novac na čarobnu kupaonicu dok ljudi umiru - pisali su joj u komentarima. 

The MET Gala 2019 - New York

Preuređena kupaonica dio je luksuzne vile koju su Kim i Kanye kupili za 135 milijuna kuna, a istu su svotu uložili u njezino preuređenje.

- Tada zapravo nisam poznavala Kanyeov stil, ali mislila sam da je kuća savršenstvo. Kanye je bio manje oduševljen. Rekao je da se od nje može nešto napraviti - rekla je Kardashianka svojevremeno.

Par inače živ na imanju koje su kupili u američkom Wyomingu. U sklopu imanja nalazi se osam smještajnih jedinica, a poznato je kao savršeno mjesto za ribolov pastrva u slatkovodnim jezerima, ima restoran, prostor za razna događanja te centar za održavanje sastanaka. To je ujedno i ranč na kojem su smještene staje za konje, torovi za stoku kao i životinje.

Osim imanja, slavni par u vlasništvu ima kuću u Los Angelesu i posjed veličine 8000 tisuća kvadrata, Kanye ima 318 hektara zemlje u Calabasasu, u kojem i Kim posjeduje tri luksuzna stana zajedno s majkom Kris Jenner (64).

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…