Show

Komentari 1

Kim je za tjedan dana trebala slaviti godišnjicu braka, ali više ne mari: 'Nasukana sam i sama'

Kim je za tjedan dana trebala slaviti godišnjicu braka, ali više ne mari: 'Nasukana sam i sama'

Reality zvijezda pozirala je u donjem dijelu kupaćeg kostima i kratkom crvenom topiću, a čini se kako je na odmor otišla sa sestrom Kylie

Kim Kardashian (40) na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s odmora na tropskom otoku. Tjedan dana prije sedme godišnjice braka sa suprugom Kanye Westom (43), čini se kako je im u potpunosti spremna nastaviti dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo da su reper i Kardashianka zajedno bili dvije godine prije nego su se vjenčali u Firenci 2014. godine. Ove godine otkriveno je i potvrđeno da je Kim podnijela zahtjev za razvod. Kako se čini, drame oko rastave nema: njihova imovina bit će raspoređena kako je dogovoreno predbračnim ugovorom i slažu se kako bi trebali imati zajedničko skrbništvo nad četvero djece koju dijele. Još se ne zna kad će rastava biti službeno završena.

Na prvoj fotografiji se vidi Kim s raspuštenom kosom, kako stoji u plićaku i pozira u bijelim kupaćim gaćicama i u kratkom crvenom topiću na zakopčavanje. Njezini pratitelji i prijateljica Stephanie Shepherd primijetili su da Kim ovom prilikom nije nosila puno šminke i komentirali su kako joj to odlično pristaje.

Reperica Nicki Minaj (38) komentirala je emojijem sa srcima u očima, što je razveselilo obožavatelje.

- Kako netko može biti toliko predivan?!?! - napisala je sestra Khloe Kardashian (36).

Neki su se fanovi odlučili našaliti s reality zvijezdom, jer ih se tropsko okruženje i ocean podsjetio na sada nezaboravan trenutak kad je Kim izgubila dijamantnu naušnicu vrijednu više od 463.000 kuna.

- Kim, jesi li našla svoju naušnicu? - piše u jednom od komentara.

Kardashianka nije odgovorila, a cijelu objavu opisala je samo s riječi 'nasukana'. Ne izgleda kao da je to uistinu tako, a zato što je njezina sestra Kylie Jenner (23) podijelila slične slike, pretpostavlja se da je riječ o obiteljskom odmoru.

Iako je većina komentara pozitivno, obje sestre neki su fanovi prozvali za to što svoje platforme još uvijek nisu iskoristile kako bi komentirale situaciju u Palestini.

- Doslovno imaš prijatelje u Palestini. Ove fotografije su lijepe, ali trebala bi pričati o Palestini. Neće ti odmoći... - kritizirao je jedan komentar Kylie. Sestre niisu obratile pažnju na takve komentare, kojih je relativno puno zbog veličine njihovih profila na društvenim platformama.

Najčitaniji članci