Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kim o pljački: Psihički sam se pripremila da će me silovati...

Starleta se prisjetila noći u kojoj je opljačkana pa je otkrila kako je u jednom trenutku bila spremna na ono najgore. Lopove je molila da je ostave živu jer ima dvoje djece

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

U epizodi 'Keeping Up With The Kardashians' Kim (36) je otkrila nove detalje kobne noći kada je opljačkana u Parizu. Ispričala je da su joj lopovi zalijepili traku na usta, a onda su je polugolu vezali na krevetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1194440 / ]

- Kada su me bacili na krevet pomislila sam: 'Okej, ovo je trenutak kada će me silovati'. Bila sam psihički spremna na najgore - izjavila je Kim.

Foto: BrightSide/Screenshot

Kardashianka je dodala kako se molila da će njezina sestra Kourtney (37) koja je tada bila u klubu, moći voditi normalan život nakon što zatekne njezino mrtvo tijelo.

Foto: Instagram

- Kada su doveli zaštitara zgrade kojeg su također vezali počela sam vikati: 'Hoćemo li umrijeti? Mislim da ne razumiju što govorim, ali molim te reci im da imam djecu' - priča reality zvijezda.

Foto: Twitter/Jeremy Meeks

Podsjetimo, u listopadu prošle godine u stan u kojem je starleta odsjela upali su maskirani muškarci i vezali je te pištoljem prijetili da će je ubiti. Iz stana su uzeli 70 milijuna kuna vrijedan nakit i ostavili polugolu Kim u kadi.

Message