Show

Komentari 10

Kim objavila novu fotku, fanovi se koncentrirali na photoshop

Kim objavila novu fotku, fanovi se koncentrirali na photoshop

Kardashianka se odmara na pješčanoj plaži, pa se odlučila s obožavateljima podijeliti trenutke u bikiniju. Uz mnoštvo komplimenata, našlo se i dio kritika zbog količine uređivanja fotografije.

Kim Kardashian (40) objavila je novu fotku s plaže u atraktivnoj pozi u kojoj joj je stražnjica u prvom planu. Uz more komplimenata, pratitelji su komentirali količini uređivanja fotografije koju su primijetili.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U kojoj si količini uredila ovu fotku? - pitala je jedna od pratiteljica.

- Stvarno se jako vidi photoshop, malo si pretjerala - složila se druga, a ostali su stali u Kiminu obranu tvrdeći kako su svi samo ljubomorni na Kim:

- Komentiraš to zato što ti tako ne izgledaš, zbilja nepotrebno.

Na fotografiji Kim izgleda besprijekorno, s kožom bez ijedne mane, što je čini se navelo pratitelje na komentare. Na sebi ima crni bikini, lice bez šminke i kosu zavezanu u nisku punđu. 

Fotka je prikupila 5.3 milijuna lajkova i gotovo 30 tisuća komentara, a Kim trenutno prati čak 241 milijun ljudi.

Kim u zadnje vrijeme često objavljuje fotografije iz prošlosti, koje datiraju u rane 2000., a čini se da pratitelji vole vidjeti 'mlađu Kim'.

Nedavno je posjetila Europu i fotografirala se u Rimu, pa se čini da se starleta odmara nakon burnog razdoblja rastave s Kanyeom Westom (44).