Show

Komentari 4

Kim razljutila fanove: 'Kakav egocentrik. Ovo je već bolesno'

Kim razljutila fanove: 'Kakav egocentrik. Ovo je već bolesno'

Strani mediji pišu kako je Kim priznala da jednom sponzoriranom objavim na društvenim mrežama zaradi više nego od cijele sezone showa. Navodno je riječ o oko 5.5 milijuna kuna po objavi

Najpoznatija reality zvijezda Kim Kardashian (40) ponovno je iznenadila svoje pratitelje novom objavom. I kada fanovi pomisle da ih obitelj Kardashian više ne može iznenaditi, Kim pokaže suprotno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj put pozirala je u uskoj haljini koja je dodatno naglasila njezine bujne atribute. I dok neke svjetske zvijezde 'furaju' markirane krpice, Kardashian nosi odjeću s printom svog lika. Brojni pratitelji komentirali su kako starleta sigurno ima 'dijagnozu' s obzirom na to da je veliki egocentrik. 

- Kakav egocentrik. Ovo je već bolesno - stoji u komentaru. 

No Kardashianke samo s jednom objavom na Instagramu zarade vrtoglave cifre pa shodno tome njihovo naslikavanje nije niti malo naivno.

Strani mediji pišu kako je priznala da jednom sponzoriranom objavim na društvenim mrežama zaradi više nego od cijele sezone showa. 

- Bez showa ne bismo bili ono što smo danas i zbog toga smo nastavili, ali realno, možemo objaviti nešto na društvenim mrežama i zaraditi više nego od cijele sezone showa - rekla je reality zvijezda, koja se ove godine našla na četvrtom mjestu najplaćenijih influencera na svijetu. 

Na stranici Hooper HQ piše kako Kim zarađuje 858.000 dolara po sponzoriranoj objavi. Njezina sestra Kylie Jenner (23) pak po objavi zarađuje 986.000 dolara.

Kim se nedavno vratila s putovanja u tropskim krajevima gdje je sa svojom obitelji proslavila 40. rođendan. Ljetos se govorilo o razvodu Kardashianke i njezina supruga i repera Kanyea Westa (43), no čini se kako su bračne razmirice iza njih. 

Najčitaniji članci