Obavijesti

Show

Komentari 7

Kimmel je bio u formi: Trump, jesi budan? Pozdravlja te Meryl

Kimmel je bio u formi: Trump, jesi budan? Pozdravlja te Meryl
2

U svom uvodnom obraćanju publici pozdravio je Meryl Streep koju je Trump nazvao 'precijenjenom glumicom'. Kimmel joj je čestitao na 20. nominaciji i našalio se da su je 'nominirali iz navike'

VIDEO

Htio bih se zahvaliti predsjedniku Trumpu. Sjećate li se prošle godine kad smo mislili da je dodjela racistička? To je otišlo u povijest, zahvaljujući njemu, rekao je voditelj 89. dodjele Oscara Jimmy Kimmel (49).

Našalio se kako sada više od 225 zemalja svijeta mrze Ameriku i obratio se predsjedniku putem njegove omiljene društvene mreže, Twittera.

- Trump, jesi li budan? Pozdravlja te Meryl - poručio mu je.

U svom uvodnom obraćanju publici pozdravio je Meryl Streep (67) koju je Trump nazvao 'precijenjenom glumicom'. Kimmel joj je čestitao na 20. nominaciji za prestižnu filmsku nagradu.

- Nije niti zaigrala u filmu, nominirali smo je iz navike - našalio se i dodao: 'Dobra haljina? Je li to Ivankina kreacija?'.

Spomenuo je i osudio nedavni potez glasnogovornika Bijele kuće Seana Spicera koji je zabranio nekim medijskim kućama da budu na konferenciji. Osim što je prozivao američkog predsjednika, Kimmel se često šalio na račun svog prijatelja Matta Damona (46).

89th Academy Awards - Oscars Awards Show

- On je inače jako sebičan, ali je sada učinio nešto jako nesebično. Mogao je glumiti u 'Manchester by the Sea', ali je prepustio ulogu Caseyu Afflecku - rekao je Kimmel.

The 89th Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Asghar Farhadi (44) čiji film 'The Salesman' je osvojio kipić u kategoriji za najbolji strani film odlučio je ne pojaviti se na dodjelu zbog Trumpove imigrantske politike. Njegovu nagradu su preuzeli znanstvenici Firouz Naderi i Anousheh Ansari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?
'VRATIO' IM JE

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?

DiCaprio je bio posljednji koji je imao omotnicu u rukama nakon što je Emmu Stone proglasio najboljom glumicom. Korisnici Twittera tvrde da je zamijenio kuverte kako bi se osvetio Akademiji

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'
'Bilo je pomalo tužno'

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'

Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrol, rekao je u ponedjeljak američki predsjednik Donald Trump za krajnje desni portal Breibart News
Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena
U KREVETU NE GRIJEŠI

Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena

Legendarni zavodnik, glumac, redatelj i producent našao se u središtu skandala kada je nagradu Oscar na pozornici pred milijunima predao krivoj filmskoj ekipi