Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Kindl se rasplakala, a M. Borić podrigivala u showu kod Petka

Ivana Kindl tijekom gostovanja na Narodnom radiju obilježila je 10 godina karijere. Marija Borić otkrila je da ju je Ivana naučila da je podrigivanje dobro za glasnice

Narodni radio
Foto: Narodni radio
3 komentara

Pjevačica je u četvrtak navečer u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju obilježila 10 godina glazbene karijere. Ivani Kindl (33) tom prilikom su čestitali Oliver Mlakar, Maja Vučić, rukometaš Marko Kopljar, Dorijan Klarić, grupa ENI i Vanna koja je Ivanu u studiju obradovala bombonjerom. Pjevačica je tijekom dvosatnog gostovanja u showu otkrila da je da je ponovno u dobrim odnosima s Jacquesom Houdekom s kojim je jedno vrijeme zahladila odnos. Priznala je da je tijekom svog glazbenog djelovanja pristajala na kompromise pojavljivanjem na festivalima poput Dore te da su je priče o anoreksiji koje su je pratile pogađale jedino na početku karijere nakon što je iz rodne Požege došla u Zagreb.

Kindl nikad ne bi prihvatila ponudu da pjeva za 'Magazin'

Kindl je otkrila da nikada ne bi prihvatila ponudu da bude pjevačica grupe 'Magazin', no da su je nakon što je Vanna napustila grupu ET zvali da bude njihova pjevačica taj angažman bi vrlo rado prihvatila. Pjevačica već duže vrijeme živi s dečkom Alenom Križajem, jednim od članova tročlanog akustičnog trija s kojima nastupa. Pjevačica se ne smatra udanom ženom i ne planira vjenčanje. Otkrila je da je želja za udajom uhvati jedino nakon što pogleda fotografije svojih prijateljica. Nakon toga u studiju se pojavila Martina, njezina najbolja prijateljica iz srednje škole, i iznenadila je pozivnicom za vjenčanje.

Borić podrignula dva puta, Kindl ju je naučila da je to dobro za glasnice

- Ivana me naučila da je podrigivanje dobro za glasnice - rekla je gošća showa Marija Borić, pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju'.

Dodala je da podrigivati može u bilo kojem trenutku i to demonstrirala podrignuvši dva puta.

Kindl će 12. listopada nastupiti u zagrebačkom klubu Sax. Nakon što joj se pri kraju showa u eter javila nekadašnja kolegica iz Saxa, Sandra Berković, pjevačica se rasplakala.

Naši partneri pišu
Message