Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

"Kirinu Hanu" su kamere uhvatile kako krade novac

Policija je kazneno prijavila bivšu voditeljicu OTV-a Hanu Tabaković jer je s kolegine kartice ukrala oko 20.000 kuna, a ona sve to demantira

B.Kompesak
Foto: B.Kompesak
14 komentara

Hanu sam prihvatio kao kćer, a ona me pokrala. Tijekom travnja s mojih je kreditnih kartica podigla 20.000 kuna, kaže Vladimir Flajs (52), voditelj na OTV-u, koji je s Hanom Tabaković (27) vodio emisiju “Pjesme koje srce diraju”.
- Priznajem, glupo je od mene što sam u novčaniku imao i pinove od tih kartica. Dok sam bio u studiju, Hana je odlazila do bankomata u blizini OTV-a i podizala moj novac. Sve sam prijavio policiji jer si kao branitelj i umirovljeni policajac ne mogu dopustiti da me djevojka kojoj sam toliko pomogao tako bezočno okrade - kaže Flajs.
- Flajs mi je kao mladoj voditeljici doista puno pomogao. Uvijek je bio divan, ne znam zašto me sad optužuje. To su besmislice. Imam dokaze da sam u to vrijeme bila na bolovanju. Nisam dolazila u studio pa ga nisam mogla niti pokrasti - tvdri Hana, koja je u međuvremenu prešla na Z1, gdje vodi glazbenu emisiju “Samo poželi”.
Hana smatra da joj se Flajs osvećuje jer je njezina emisija postala gledanija od njegove, a emitiraju se u istom terminu.
Nakon krim-obrade policija je kazneno prijavila Hanu na temelju snimki kamera s bankomata na kojima se vidi kako podiže novac. Voditeljica je lani prozvana “Kirinom Hanom”. Pričalo se da je u vezi s tadašnjim ministrom policije.

Naši partneri pišu
Message