Obavijesti

Show

Komentari 130

Kirurzi: Pretjerale su, lica su im vidno napuhana zbog filera

Kirurzi: Pretjerale su, lica su im vidno napuhana zbog filera
1

VELIKA ANALIZA ESTRADE Barbara Šegetin, po uzoru na prijateljicu Soraju Vučelić, pretjerala je s korekcijama, a Maja Šuput se neprestano pomlađuje hijaluronom

VIDEO

Nakon što su devedesetih masovno ubrizgavale tekući silikon u usta, koji kod nas nije bio legalan i te su se operacije radile na crno, poznate Hrvatice sad su prigrlile novi trend napumpavanja obraza.

Riječ je o hijaluronskim filerima koji se koriste za naglašavanje jagodica, povećanje usana i peglanje bora smijalica. Cijena injekcije je 2500 kuna.

Danijela izgleda starije

Hijaluron je tvar koju imamo u organizmu i uzrokuje bubrenje tretiranog dijela jer na sebe veže vodu. No efekt traje pola godine pa ga je potrebno ponavljati. Zbog čega naše zvijezde izgledaju neprirodno natečene, analizirao nam je estetski kirurg koji je želio ostati anoniman jer su mnoge od poznatih Hrvatica njegove klijentice. S filerima je definitivno, smatra kirurg, pretjerala Danijela Martinović (44).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedva sam je prepoznao. Ona je cijelom licu dala volumen filerima jer je prije imala usko lice. Vjerojatno ga je stavljala ispod jagodica. No zahvat nije uspio. Dobila je barem deset godina u licu - smatra liječnik.

- Danijela Martinović nikada nije koristila filere niti išta slično stavljala u lice. Dugogodišnji mladenački izgled zahvaljuje upravo nekirurškim tretmanima kojima popularna glazbenica njeguje lice. Na Danijelinoj koži prvo su uklonjene kapilarice s lica i dekoltea. Da bi koža dobila lijep, zdrav i svjež izgled zaslužni su tretmani s frakcijskim laserom. Specifična tehnologija radi male mikroperforacije na koži, dolazi do jakog obnavljanja i ljuštenja što rezultira povećanjem zdravih stanica na površini kože i snažnom stimulacijom kolagena. Obnovljena koža je  zdravija, osvježena, zategnutija. Bolja je resorpcija preparata koji se koriste. Danijela nakon obnove naprosto sjaji - otkrila je kozmetičarka Žana Barjaktarević koja brine o Danijelinom izgledu.

Osvrnuo se i na starletu Soraju Vučelić (29), koja je u Big Brother kuću ušla 2011. godine, a danas izgleda neprepoznatljivo.

- Kod nje se vidi što je radila na licu, a što bi tek trebala napraviti. Prenapuhala je usne, kao i obraze, a iako je mlada, ima višak kože na kapcima - smatra kirurg. Starleta je nedavno najavila da će opet pod nož jer želi izvaditi silikone. Dobila je prvu filmsku ulogu pa ne bi, kaže, voljela više izgledati kao napuhana lutka jer je više nitko ne doživljava ozbiljno.

Soraja je korigirala nos, napumpala je jagodice, usne i grudi, ubrizgavala botoks i filere te je na zube stavila ljuskice. 

Nekim je Hrvaticama uspjelo poći za rukom da s filerima izgledaju prirodno poput Lane Klingor (35), za koju liječnik kaže da odaje dojam njegovanosti. Pjevačica je filerima naglasila usne i obraze te korigirala nos, a estetski kirurg smatra da nije pretjerala.

Korekcija nosa u hrvatskim klinikama stoji oko 16.000 kuna. Za Maju Šuput (36) estetski kirug smatra da je otišla korak predaleko.

Šuput ima kobasice na licu

- Prije godinu dana usne su joj bile užasne i izobličene od filera. Sad to donekle izgleda pristojno. No problem su obrazi. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu pa bi konačno trebala prestati sa stavljanjem hijaluronske kiseline kako bi joj se lice vratilo u normalu - kaže kirurg o pjevačici.

Šuput je prije 11 godina povećala grudi jer je, kako je rekla, bila nezadovoljna veličinom. Ta operacija stoji oko 25.000 kuna.

Mama dala za povećanje grudi

- Bila sam ravna kao daska, poput dečka. Sad imam krasnu dvojku. Željela sam da haljinu mogu staviti ‘na nešto’, kao i gornji dio kupaćeg kostima. Godinama sam nosila dva grudnjaka da mi grudi izgledaju bujnije. Dugo sam razmišljala i nisam nikad požalila što sam ih povećala - rekla je Maja. Pjevačica pazi na liniju pa redovito vježba u teretani, a rezultatima se voli pohvaliti na društvenim mrežama, na kojima ipak dodatno povećava guzu Photoshopom. Nakon što je izašla iz Big Brother kuće, po novu injekciju hijalurona otišla je i riječka kozmetičarka Barbara Šegetin (26).

Usne su joj sad još punije, kao i obrazi. Osim toga, Šegetin je operirala i nos, koji je stanjila. Barbara se u showu pohvalila da je na estetske zahvate, koji uključuju i povećanje grudi, koje joj je s 2500 eura platila mama Jasenka, potrošila sveukupno 53.000 kuna.

- Usne i obrazi joj izgledaju neprirodno. Prefilana je hijaluronom pa izgleda nabubreno - zaključio je estetski kirurg.

Tina slijedi stariju sestru

Riječanka na starim fotografijama izgleda neprepoznatljivo. Tada je imala plavu kosu, usne i grudi su joj bili manje, nos širi i lice joj je izgledalo prirodnije. Grudi je povećala na četvorku, a njezin primjer slijedi i njezina mlađa sestra Tina (25), koja je napumpala usne, dok joj je najveća neispunjena želja povećati grudi.

Šuput: Izgledala sam kao dječak, bila sam ravna

Na početku karijere Maja je bila brineta s tankim usnama i malim grudima. Otkako je postala preplanula plavuša, poželjela je imati punije usne i izbrisati bore smijalice, a povećala je grudi jer je 'izgledala poput dječaka'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije