Show

Komentari 1

Kišni spot, mokra Remi i čak dva koncerta grupe Elemental

Kišni spot, mokra Remi  i čak dva koncerta grupe Elemental

Grupa Elemental predstavlja spot i pjesmu 'Opet je kiša', četvrti singl s dvostrukog albuma 'Tijelo pamti'. Pjesmu nas uvlači u stanje svijesti i raspoloženje kišnih i sivih dana

Grupa Elemental predstavlja spot i pjesmu 'Opet je kiša', četvrti singl s dvostrukog albuma 'Tijelo pamti'. Pjesma nas uvlači u stanje svijesti i raspoloženje kišnih i sivih dana, dok istovremeno provlači ljubavnu temu i važnost zagrljaja, upravo u tim trenucima. Redatelj spota je Nevio Smajić.
 
'Kiša ima moć da čovjeka odnese u introspekciju, kao neki čudan mjenjač osjećaja, u sekundi te odvede u osamu. Jedino što te iz toga može izvući,kao svjetlo u tunelu su zagrljaj, poljubac i osmijeh. Inspiracija za nju je nastala kad sam s drugog kata promatrala prolaznike koji bježe i skrivaju se pred prvim kapima, još kad sam imala slomljenu nogu, 2013. Napisala sam je kao poeziju bez ambicije da od toga nastane pjesma Elementala, no na jednoj probi, sasvim slučajno, u nekoj čudnoj postavi benda, nastala je ova začudna i divna pjesma, bez ikakvog predumišljaja', pojasnila je Remi. 

Uz novi spot, Elemental priprema koncerte 9. i 10. prosinca u KSETu.

Najčitaniji članci