Obavijesti

Show

Komentari 1

Kišni spot, mokra Remi i čak dva koncerta grupe Elemental

Kišni spot, mokra Remi  i čak dva koncerta grupe Elemental
1

Grupa Elemental predstavlja spot i pjesmu 'Opet je kiša', četvrti singl s dvostrukog albuma 'Tijelo pamti'. Pjesmu nas uvlači u stanje svijesti i raspoloženje kišnih i sivih dana

VIDEO

Grupa Elemental predstavlja spot i pjesmu 'Opet je kiša', četvrti singl s dvostrukog albuma 'Tijelo pamti'. Pjesma nas uvlači u stanje svijesti i raspoloženje kišnih i sivih dana, dok istovremeno provlači ljubavnu temu i važnost zagrljaja, upravo u tim trenucima. Redatelj spota je Nevio Smajić.
 
'Kiša ima moć da čovjeka odnese u introspekciju, kao neki čudan mjenjač osjećaja, u sekundi te odvede u osamu. Jedino što te iz toga može izvući,kao svjetlo u tunelu su zagrljaj, poljubac i osmijeh. Inspiracija za nju je nastala kad sam s drugog kata promatrala prolaznike koji bježe i skrivaju se pred prvim kapima, još kad sam imala slomljenu nogu, 2013. Napisala sam je kao poeziju bez ambicije da od toga nastane pjesma Elementala, no na jednoj probi, sasvim slučajno, u nekoj čudnoj postavi benda, nastala je ova začudna i divna pjesma, bez ikakvog predumišljaja', pojasnila je Remi. 

Uz novi spot, Elemental priprema koncerte 9. i 10. prosinca u KSETu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac