Obavijesti

Show

Komentari 13

Kišobranom tukla paparazze, obrijala glavu, oduzeli joj djecu

Kišobranom tukla paparazze, obrijala glavu, oduzeli joj djecu
7

Američka pjevačica Britney Spears odavno je stekla status 'Pop princeze'. Ipak, njezina karijera obilježena je brojnim skandalima, od brijanja glave i gubitka skrbništva nad djecom, do odlaska u psihijatrijsku ustanovu...

VIDEO

Britney Spears (37), koja godišnje otprilike zaradi vrtoglavih 350 milijuna kuna, jedna je od onih pjevačica koja se od malih nogu nogu trudila probiti na svijet estrade. Prvo se pokušala upisati u 'Mickey Mouse Club' gdje nije prošla jer je bila premlada, da bi joj to uspjelo koju godinu kasnije kada se sa svojih 11 godina u klubu pridružuje ostaloj 'estradnoj' ekipi, među kojima je i Christina Aguilera (38).

Uspjeh Britney Spears započinje lansiranjem hita 'Baby One More Time' 1999. godine, kada se znalo da je došla nova zvijezda koja ne misli tako brzo napustiti svijet glazbe. Nakon toga sve je krenulo prema vrhu, od toga da je imala najviše prodanih ploča do toga da je redovito svaka njezina nova pjesma završila na vrhu ili čak broju jedan top ljestvica. 

Ipak, ponekad veliki uspjeh dovodi do teškog pritiska koji se nekad manifestira i tako što ozbiljno ošteti mentalno zdravlje. Upravo to se dogodilo 'Pop princezi' koja je 2007. doživjela živčani slom. Tada je izbrijala glavu, a potom kišobranom napala paparazze. Slomila se pred očima javnosti, a sve pod teretom velike slave, ali i propalog braka te borbe za skrbništvo nad sinovima. Imala je svega 25 godina.

Početkom 2008. godine, Britney je hospitalizirana, nakon što je odbila da vrati djecu bivšem mužu Kevinu Federlineu (41), koji je zbog toga pozvao policiju. Oni su utvrdili da je pjevačica koristila drogu, nakon čega su joj djeca potpuno oduzeta. Ubrzo poslije toga poslana je na psihijatriju, a skrbništvo nad njom dobio je njen otac Jamie (66). Iz bolnice je izašla nakon pet dana, a sredinom 2008. dobila je pravo da ponovno brine o djeci.

Britney se uspjela izvući iz najtežeg razdoblja svog života pa je krajem 2008. objavila šesti studijski album, nazvan 'Circus'. Postigao je odličan uspeh te je dospio na prvo mesto Billboard 200 ljestvice, nakon čega je pjevačica upisana u Guinessovu knjigu rekorda, kao najmlađa umjetnica čijih je čak pet albuma završilo na prvom mjestu.

Idućih desetak godina njen privatni, ali i poslovni život odvijao se mirno, bez skandala. 2018. započela je novu svjetsku turneju za koju su karte rasprodate u nekoliko minuta. Početkom ove godine, Britney je šokirala fanove kada je objavila da će pauzirati s karijerom, i to zbog njenog oca. Jamie Spears imao je rupturu debelog crijeva te je nakon operacije proveo oko mjesec dana u bolnici. Britney je priznala da bi u teškim životnim situacijama bila potpuno izgubljena bez svog oca.

- Ne znam uopće kako bi počela ovu temu, jer mi je teško bilo što reći. Nažalost, otkazujem svoj novi show 'Domination', iako sam mu se veselila, kao i tome da ću vidjeti sve vas. Ovo sve slama mi srce. No, obitelj je na prvom mjestu, stoga sam morala donijeti ovu odluku - napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Upravo zbog očeve bolesti, pjevačica se u travnju ove godine prijavila u kliniku za mentalno zdravlje, gdje je provela nekoliko tjedana. Majka pjevačice, Lynne Spears (64), zatražila je od suda pristup medicinskoj dokumentaciji svoje kćeri jer joj je, tvrdi, sve gore, a želi sudjelovati i u skrbi o njoj.

Lynne Spears: 'Britney je sve lošije, sud je mora zaštititi'
Lynne Spears: 'Britney je sve lošije, sud je mora zaštititi'

Zadnji skandal u obitelji Spears povezan je s njenim bivšim menadžerom Samom Luftijem (44) koji je, prema navodima njezine obitelji, odgovoran za posljednje prijetnje smrću sa kojima su se susreli. Lutfi je dobio privremenu zabranu prilaska Britney, uz naredbu da ne smije stupiti u kontakt s pjevačicom, kao ni s članovima njezine obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...