Obavijesti

Show

Komentari 6

Klapa Cambi predstavlja spot za pjesmu 'Ako tako treba bit'

Klapa Cambi predstavlja spot za pjesmu 'Ako tako treba bit'
4

Solisti baleta splitskog HNK i njihovi mlađi kolege, pokazali su zavidan plesni talent u spotu klape Cambi. Za spot je zaslužan prijatelj i suradnik Matko Petrić

VIDEO

Dečki iz klape Cambi vjeruju u pjesmu 'Ako tako triba bit' i nadaju se da će se svidjeti publici. Priču o nesretnoj ljubavi koju su opjevali u svom novom singlu 'Ako tako triba bit' s kojom će se predstaviti na Splitskom festivalu, dečki iz klape Cambi (K. Kambelovac) pretočili su i u dirljivu plesno-filmsku priču.

Solisti baleta splitskog HNK, Remus Dimache i Albina Rahmatullina i njihovi mlađahni kolege, Marino Jakovčević i Katarina Vučetić, pokazali su zavidan plesni talent.

- Posebno pripremljenom koreografijom dodatno su dočarali težinu i potrebnu snagu da se neke stvari prekinu i krene u nove početke. Pogotovo u ljubavi i pogotovo nakon dugo vremena - kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

Za spot je zaslužan prijatelj i suradnik klape Matko Petrić koji je za Cambi režirao i spotove za pjesme 'Od zipke do križa' i 'Do pobjede'.

Stihove i glazbu pjesme 'Ako tako triba bit' potpisuje Matko Šimac, a aranžman Eduard Botrić. Ista ekipa kreativaca radila je i na velikom hitu klape Cambi 'Kriva karta'.

- Nisam bio svjestan koliko je 'Ako tako triba bit' dobra pjesma sve dok ju Botrić nije aranžmanski 'obukao'. Vjerujem u nju jer nije pisana namjenski nego čisto iz duše i vjerujem da će publika to prepoznati - kazao je Šimac koji je pohvalio novog tenora klape Cambi Duju Stanišića na izvrsnoj interpretaciji.

Duje se klapi pridružio prije nekoliko mjeseci skupa s kolegama Božidarom Klišmanićem i Markom Tomasovićem, a 'Ako tako triba bit' prva mu je pjesma u kojoj se solistički istaknuo i ispunio sva očekivanja.

- 'Ako tako triba bit' može se simbolički povezati s nekom snagom, odlukom, da se neke stvari prekinu, a druge ponovno pokrenu. Tako je i za klapu Cambi, kao i s Feniksom, ovo nam je četvrta postava u nizu, ali u kontinuitetu. Želimo s ovom pjesmom izaći neopterećeni nagradama, ali na način koji će se dojmiti publike. Eduard Botrić je prava 'picajzla', kako se to kaže po splitski, sve do zadnjeg detalja mora biti čista perfekcija. Ja uistinu uživam doma slušati ovu pjesmu i ne sumnjam da će se svidjeti i publici - kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao