Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Klapa Rišpet i Jole otišli malo pjesmom u dalmatinski reggae

Splitska klapa Rišpet objavila je pjesmu koja se stilski poprilično razlikuje od svih hitova koje je do sad otpjevala. Pjesma je opisana kao dalmatinski reggae

Saša Burić
Foto: Saša Burić
2 komentara

Splitska klapa Rišpet objavila je pjesmu koja se stilski poprilično razliuje od svih hitova koje je do sada otpjevala. Pjesma ‘Samo njoj ću pivat’ stilski je opisana kao dalmatinski reggae:

- Ideja je bila napraviti veselu zafrkanciju , koja će ljudima vratiti osmijeh na lica i natjerati ih da zaplešu i zapjevaju s nama. Poseban gušt nam je specijalni gost u spotu, naš dragi prijatelj Jole , koji glumi američkog turista - kaže skladatelj i osnivač klape, Pero Kozomara.

Klapa Rišpet, u kojoj prvog tenora pjeva Ivo Amulić , poznata je po hitovima ‘Kad je pošla ća’, ‘Mislin samo na te’ i ‘Fališ mi’, ali su nekako najpoznatiji široj publici dueti s Mišom Kovačem u pjesmi "Sunce mi od tebe dolazi", te Jelenom Rozgom s pjesmom ‘Prsti zapleteni’.

U spotu koji je režirao Željko Petreš , Rišpetovci su kopali na gradilištu, s prijateljem Jolom na Peristilu zabavljali japanske turiste i na Bačvicama zaigrali  balote. Je li promjena stila dobra ideja, procijenite sami….

Naši partneri pišu
Message