Show

Komentari 1

Klapa Šufit i pjesma 'Zavezan' za CMC festival Vodice 2014.

Klapa Šufit i pjesma 'Zavezan' za CMC festival Vodice 2014.

Klapa Šufit ona koja u zadnje vrijeme plijeni veliki interes gdje god se pojavi. Njihova pjesma "Ne diraj moju ljubav" postala je velik hit te je obilježila klapsku scenu

Klapa Šufit iz Splita je za CMC festival pripremila novu pjesmu - "Zavezan" kojom najavljuju i novi album koji će biti objavljen prije ljeta.

Autor glazbe pjesme "Zavezan" je poznati skladatelj Pero Kozomara kojem je ovo prva suradnja s klapom, za tekst se pobrinula Anđela Babić, a aranžman je djelo njihovog stalnog suradnika Remija Kazinotija. Pjesma je topla, dalmatinska, idealna za lagane ljetne večeri, ne sumnjamo da će i vas "zavezati".

Izlazak pjesme prati i spot. Evo što nam je Matko Petrić, redatelj spota rekao: "Kako se osjećate kada vam se bivša cura pojavi na rođendanskoj zabavi s novim momkom? Tu je i zgodna plavuša kojoj se sviđate, ali stara ljubav još nije ishlapila. Klapa Šufit kao specijalni gost na zabavi. Spot je u igranoj formi i mladi i zgodni glumci su to sjajno napravili."

Klapa Šufit je ona koja u zadnje vrijeme plijeni veliki interes gdje god se pojavi. Njihova pjesma "Ne diraj moju ljubav" postala je velik hit, obilježila klapsku scenu i zavukla se duboko u srca slušatelja i publika ih ne pušta s pozornica dok je ne izvedu nekoliko puta.

Najčitaniji članci