Show

Komentari 73

Knoll otkrila svoju najmršaviju i najdeblju fazu: Ne bih se vratila

Knoll otkrila svoju najmršaviju i najdeblju fazu: Ne bih se vratila

Ivana je danas zadovoljna sa svojom linijom te ponosno pokazuje obline na društvenim mrežama, na račun čega dobiva mnoštvo komentara. No nije uvijek ovako izgledala

Strastvena navijačica Ivana Knoll (28) plijeni pažnju gdje god se pojavi, a komentari 'pljušte' na sve strane. Na društvenim mrežama redovito objavljuje svoje golišave fotografije - u badiću, pripijenim tajicama, dekoltiranoj majici i pokazuje svoje obline. Njezine pratiteljice često je zanimalo kako dolazi do tako zavidne linije, odnosno što jede i koliko vježba.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana Knoll na 'Poligrafu'

Sada im je pokazala kako nije uvijek izgledala kao što izgleda danas. Na Instagram 'storyju' pokazala je svoju najmršaviju fazu i svoju najdeblju. Najmanje kilograma koliko je Ivana imala su 52. Danas se više ne bi željela vratiti na staro.

- Ovo je najmršavija verzija mene. Sada ovo mrzim - napisala je uz fotografiju. Pozirala je tada u badiću, a grudi i stražnjica nisu joj dolazili do izražaja kao što je to danas. 

A kao 'najdeblju fazu' Ivana navodi vrijeme kada je imala 67 kilograma. 

- To je bilo ovo ljeto. Previše baklave i kebaba - našalila se Ivana. Tada je pozirala i 'vrućim' hlačicama i pripijenoj majici. Napomenula je i kako obožava traper te uvijek voli kombinirati duge ili kratke traper hlače s nekim topićem. 

No ipak su badići njezina najdraža modna kombinacija. Cijelo ljeto svoje je vjerne obožavatelje Ivana uveseljavala fotografijama u minijaturnim badićima koji su joj ponekad otkrili i više no što bi trebali.

A priznaje i kako joj je i zimi najdraže izdanje u badiću. Jednom je prilikom bila hrabra pa se tako fotografirala na snijegu. 

Ivana je dotjerala liniju i voli je pokazivati u provokativnim izdanjima. Neki od pratitelja počeli su komentirati kako je sve bujnija samo na određenim mjestima, no Ivana o tome nije pričala.

 

 

Najčitaniji članci