Obavijesti

Show

Komentari 88

Knöll se opet skinula: Servirala nikad bliži pogled na stražnjicu

Knöll se opet skinula: Servirala nikad bliži pogled na stražnjicu
13

Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video?, pitala je pratitelje te je guzu opet 'servirala' u crnim tangicama, a u jednom trenutku je twerkala jako blizu kamere

VIDEO

Kada se najstrastvenija navijačica Ivana Knöll (27) početkom svibnja skinula u tangice i pozirala na splitskoj plaži, nije mogla ni slutiti da će dobiti fotografiju s najviše lajkova dosad.

Objavu je 'podržalo' preko 30.000 zaluđenih obožavatelja, čime se Ivana sad pohvalila na društvenoj mreži. Objavila je video koji je nastao isti dan kao i 'vruća' fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:10

- Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video? - pitala je Knöll pratitelje te je guzu opet 'servirala' u crnim tangicama, a u jednom trenutku je twerkala jako blizu kamere pa su pratitelji itekako mogli uživati u pogledu na osebujnu stražnjicu.

Čini se kako će navijačica dobiti preglede koje je tražila, s obzirom na to da je video zasad otvorilo preko 50.000 fanova.

- Predivno, sexy, prelijepa guza, ljepotice imaš savršeno zgodno sexy tijelo za čistu desetku, prava si mačka - napisao je oduševljeni pratitelj.

Prije nego što je provocirala fanove, Ivana je otputovala na nepoznatu lokaciju te je odsjela u luksuznoj rezidenciji, čime se također pohvalila na Instagramu.

- Napokon ću letjeti, uzbuđenje na maksimum - napisala je na društvenoj mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja