Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
82 komentara

Knoll se šali: 'Sudarile su se gondole i to baš zbog mene'

Ivana boravi u Venciji, a svoje pratitelje na Instagramu svakodnevno obavještava o tome. Šalje im poljupce iz grada ljubavi, šarmira ih modnim kombinacijama, a priznala je i da je izazvala sudar gondola

Foto: Instagram/kolaž
82 komentara

Nakon što je izbacila liniju kupaćih kostima 'CROkini', najstrastvenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, Ivana Knoll (26), otišla je na odmor u Italiju.

U Veneciji je već nekoliko dana i o tome svakodnevno izvještava pratitelje na društvenim mrežama.

Foto: Instagram Šalje im poljupce iz grada ljubavi, šarmira ih pomno osmišljenim modnim kombinacijama, a nekad i šokira izjavama. Tako je priznala da je prouzročila nesreću u Veneziji. Vožnja gondolom svakako je jedan od najvažnijih doživljaja u tom talijanskom gradu, a zbog Ivane su se gondole sudarile.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dok je lijepa Hrvatica pozirala na sigurnom, blizu kanala kojim prolaze gondole, vozači su je zamijetili i u potpunosti zaboravili da njima moraju upravljati.

Foto: Instagram - Zbog mene su se sudarile gondole - napisala je Ivana, a fanovi su se složili s njezinom konstatacijom. Pisali su joj i kako izgleda poput crne barbike te da je prelijepa u baš svakom gradu. 

 

Naši partneri pišu
Message