Obavijesti

Show

Komentari 0

Kod Tihane su se tanjuri brzo očistili: 'Opet sam sve pojela'

Kod Tihane su se tanjuri brzo očistili: 'Opet sam sve pojela'
9

Zahvaljujem se domaćici na vrhunskoj pripremi jela, osjećam se kao car i idem kući kao car! Sve je bilo fenomenalno, oduševljeno je rekao Stjepan, a dojmovi drugih gostiju nisu bili pretjerano drukčiji

VIDEO

Druga ovotjedna večera u slavonskom tjednu ispunila je očekivanja i najzahtjevnijih gostiju jer su kući svi otišli ispunjeni zadovoljstvom. Knjižničarka Tihana u utorak navečer ugostila je ekipu u svom domu u Osijeku kako bi zajedno kušali jela koja je pripremila.

Domaćica ih je dočekala s aperitivom – slavonskom rakijom prikladno ponuđenom u čokančićima, a nakon kratkog opuštanja, na stol je došlo Tihanino predjelo – Carska pita. Pita od jaja, slanine, dimljenog sira, kiselih krastavaca i ostalih namirnica toliko je oduševila gošće, da su neki čak htjeli i komad više.

- Oduševio me izbor namirnica u piti. Nisam tražila još zato što nitko nikad ne traži još i ja uvijek prva pojedem - izjavila je simpatična Gabrijela, a Stjepan se složio da se Tihanino predjelo s razlogom zove Carsko.

Nakon uspješnog predjela, stiglo je i glavno jelo zanimljiva imena Crveni vapaj na žalu. Iako su se vodile duge rasprave oko toga što bi to ime moglo značiti, Tihana je na tanjuru poslužila ručno rađene krokete od krumpira s junetinom u umaku. Izgled i okus jela ponovno su zadovoljili svačija očekivanja te je domaćica još jednom uživala u pohvalama.

- Glavno jelo je bilo vrhunsko, opet sam sve pojela - kroz smijeh je priznala Gabi, a i tanjuri ostalih natjecatelja brzo su bili „očišćeni“.
Za desert imena Volim se gibat, gibat Tihana je poslužila tradicionalni slavonski kolač – gužvaru s makom i jednu, malo noviju verziju – gužvaru s čokoladom. Gostima se svidio i desert iako su već bili siti pa se može zaključiti kako je Tihana pripremila jednu kvalitetnu večeru.

Zbog toga je od Gabi i Stjepana dobila čistu desetku.

- Zahvaljujem se domaćici na vrhunskoj pripremi jela, osjećam se kao car i idem kući kao car! Sve je bilo fenomenalno - oduševljeno je izjavio Stjepan.

Jasna joj je dala ocjenu devet, a Jasmina osam jer smatra da je sve bilo dobro, ali joj atmosfera nije bila po volji. Tako je Tihana zaslužila 37 bodova, što nije dovoljno da preuzme vodstvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao