Obavijesti

Show

Komentari 13

Koja glumica bi mogla tumačiti novu djevojku Jamesa Bonda?

Koja glumica bi mogla tumačiti novu djevojku Jamesa Bonda?
1

Četiri lijepe glumice pojavile su se u utrci za novu djevojku slavnog špijuna Jamesa Bonda. To su Margot Robbie, Emily Blunt, Emily Ratajkowski i Emma Watson

VIDEO

Iako javnost najviše interesira hoće li netko zamijeniti Daniela Craiga (48) kao James Bonda i tko će to biti, kladionice se bave i novom Bond djevojkom. U prošlom filmu špijun je ljubio Léu Seydouxi (30), a prema nedavnim predviđanjima sljedeća bi mogla biti Margot Robbie (26).

The Legend Of Tarzan Premiere - Los Angeles

Glumica se proslavila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', a u kinu je trenutno možemo gledati kao Jane u 'Legendi o Tarzanu' te za nekoliko dana u dugoočekivanom 'Odredu otpisanih' kao Harley Quinn. Lijepa plavuša samo niže uloge u blockbusterima i postaje sve poznatija, a prava 'kruna' njene karijere bila bi da zaigra u filmu o poznatom špijunu.

Reuters/Pixsell

Iza nje je Emily Blunt (33) koju smo zapamtili kao Emily u 'Vrag nosi Pradu', a kasnije se istaknula u filmu 'Sicario' gdje je tumačila Kate Macer. Ima iskustva s akcijskim filmovima jer je u 'Na rubu budućnosti' igrala s Tomom Cruiseom (54). Nedavno je rodila kći Violet, no poslu se vraća jer je već najavila nekoliko novih uloga.

Instagram

Treća na listi je Emily Ratajkowski (25) koju smo gledali u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea (39), a u Fincherovom filmu 'Nestala' već se našla u ulozi ljubavnice, a zavela je Bena Afflecka (43).

Reuters/Pixsell

Zvijezda Harry Pottera, posljednja je na listi potencijalnih Bond djevojaka. Emma Watson (26) počela je glumiti s deset godina te se pojavila u svim nastavcima serijala o malom čarobnjaku. Kasnije je igrala u 'Moj tjedan s Marilyn' i 'Charlijev svijet', a postala je ambasadorica UN-a. Ostala je prepoznatljiva kao dječja zvijezda, pa bi neki glasači očito voljeli da Emma napravi zaokret u karijeri i pojavi se u ozbiljnijoj ulozi.

Kandidati za Bonda, ukoliko Daniel Craig ipak ne odluči zaigrati u filmu, su Chris Hemsworth (32), Idris Elba (43) i Tom Hiddlestone (35).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao