Obavijesti

Show

Komentari 10

Koja je njezina tajna? Najveći frajeri patili su za Jerry Hall...

Koja je njezina tajna? Najveći frajeri patili su za Jerry Hall...
5

Bivša manekenka Jerry Hall (59) zaručila se s mogulom Rupertom Murdochom (84), ali on nije jedini moćni muškarac kojeg je ova dugonoga plavuša zavela

VIDEO

Supermodel Jerry Hall ove će godine proslaviti okrugli 60. rođendan, i dalje izgleda fenomenalno, a ne može se požaliti ni kada je u pitanju njen ljubavni život. Naime, mogla bi stati pred oltar i postati četvrta supruga Ruperta Murdocha , dok bi medijski mogul mogao postati njen prvi suprug jer brak s rokerom Mickom Jaggerom nije bio važeći.

Lijepu Jerry opet je krenulo u ljubavi, iako se u životu nije mogla požaliti na manjak kavalira.

POGLEDAJTE VIDEO: Jerry Hall udaje se za medijskog mogula Murdocha

Pokretanje videa...

24sata Video 00:28

Od Teksasa do Pariza

Jerry Hall rođena je u Dallasu i ima sestru blizanku. Pohađala je lokalni tečaj manekenstva, da bi u jednom trenutku doživjela prometnu nesreću, dobila novac od osiguranja i kupila avionsku kartu za Francusku.

Modni agent Claude Haddad primijetio je zgodnu plavušu na plaži u St Tropezu, a Jerry se ubrzo preselila u Pariz gdje je dijelila stan s pjevačicom Grace Jones . Preko dana je pozirala legendarnom fotografu Helmutu Newtonu, dok bi Grace i ona noći provodile po klubovima.

Privlačila pažnju 'frajera'

S vremenom, dugonoga plavuša počela je privlačiti pažnju malo većih 'igrača' pa se tako 1975. godine pojavila na naslovnici albuma 'Roxy Music's Siren' svog tadašnjeg dečka, pjevača Briana Ferryja . Pet mjeseci kasnije Ferry ju je zaprosio, a ona se 1976. pojavila u spotu za njegov veliki hit ' Let's Stick Together'.

Jerry je u to vrijeme postala najfotografiranija manekenka ere i bila je prva koja je ponijela laskavu titulu 'supermodela'. Djevojka iz Teksasa zarađivala je tisuću dolara dnevno i tada je na jednoj večeri na Manhattanu upoznala pjevača Rolling Stonesa, Micka Jaggera, zbog kojeg je navodno ostavila Briana Ferryja. Ipak, 2010. godine u javnost je izašla informacija kako je Jagger 'ganjao' Hall dok je još bila tinejdžerica i zaručena za Ferryja, da bi je 1977. napokon zaveo.

Manekenka i pjevač zajedno su tulumarili u legendarnim klubovima Studio 54 i Club 21 u New Yorku, a Ferry je kasnije napisao pjesmu 'Kiss and Tell' koja je govorila o manekenkinoj nevjeri.

Njihova veza bila je neka vrsta opsesije zbog koje je Jagger, koji je bio znatno niži, ali i manje zabavan od Hall, ostavio svoju tadašnju suprugu Biancu  koja je ujedno i majka njegove kćeri Jade .

Nije ga mogla promijeniti

Ipak, Jerry nije mogla promijeniti ženskaroša Micka koji je, kako je kasnije otkriveno, zamijenio ovisnost o heroinu seksom.

Manekenka je 1982. imala 'osvetničku' aferu s uzgajivačem konja Robertom Sangsterom , koji je u to vrijeme bio oženjen.

- Nisam ga zapravo željela varati, ali sam u jednom trenutku odlučila to napraviti. Nadala sam se kako će me Mick moliti da mu se vratim - priznala je kasnije.

Par je tijekom veze dobio četvero djece - Elizabeth , Jamesa, Georgiu May i Gabriela . Jerry je željela da se vjenčaju pa su to i učinili. Na neki način. Naime, večer prije njihovog vjenčanja 1990. Jerry je sumnjala da je Mick vara s Carlom Bruni , tadašnjom djevojkom glazbenika Erica Claptona, a sud u Londonu je 1990. godine njihov brak proglasio pravno nevažećim.

Nevažeći brak i kap koja je prelila čašu

Pjevačeva nevjera nastavila se sve dok 1999. godine kada je Hall saznala da je Jagger napravio dijete brazilskoj manekenki Luciani Morad i tada ga je odlučila napustiti.

Nakon Jaggera, Hall je uglavnom izlazila s mlađim muškarcima kao što su producent George Waud, bankar Tim Attias i zgodni znanstvenik Armand Lero . Također, imala je i kratku aferu s tajkunom Warwickom Hemsleyjem .

Nakon što su se zajedno pojavili na jednoj ragbijaškoj utakmici, krajem prošle godine krenule su glasine da Jerry izlazi s medijskim mogulom Rupertom Murdochom. Iste su se pokazale kao istinite, a par se sad i zaručio nakon samo četiri mjeseca veze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'