Obavijesti

Show

Komentari 15

Koja od ovih lijepih djevojka će uskoro postati seks-simbol?

Koja od ovih lijepih  djevojka će uskoro postati seks-simbol?
1

Nije nam bilo neugodno razgolititi se jer je atmosfera bila opuštena, kažu cure, čiju će ljepotu ocjenjivati žiri, ali i čitatelji 24sata. Deset najseksi cura odabrao je naš fotograf Štajdi

VIDEO

Iskusni fotograf i producent izbora Boris Štajduhar prihvatio se fotografiranja najseksi Hrvatica u Falkensteiner resortu Punta Skala. Stručni žiri, ali i čitatelji 24sata, moći će birati između deset finalistica jedinog medijskog izbora ljepote ove vrste.

- Nije nam bilo neugodno razgolititi se jer je na čelu svega ipak Štajdi, koji se pokazao kao najveći mogući profesionalac - kažu djevojke. Dodaju kako je na snimanju cijelo vrijeme atmosfera bila opuštena i pozitivna. 

Finalistice izbora Iva Frankić (28), Ana Brajčić (22), Valentina Vlah (27), Martina Djaković (19), Tea Lukić (21), Ana Marija Šutić (23), Anđela Šimac (20), Laura Pende (20), Laura Meštrić (22) i Jelena Radovančev (18) provele su tri dana u luksuznom resortu Falkensteiner pokraj Zadra. Uljepšavali su ih stilisti i make-up artisti JL Style Agencije i Akademije. Iako su doputovale kombijima, djevojke se nisu željele maknuti od vozila Mitsubishi ASX, te su nagovorile Štajduhara da ih kraj automobila fotografira u seksi pozama.

- Dobro se osjećam u svojoj koži i volim pokazivati svoje tijelo - kaže finalistica Jelena. Posebno ih je razveselilo što su im trendi frizure radili profesionalci iz frizerskog studija Perman. Oni su svakoj djevojci frizuru prilagodili obliku lica i kosom istaknuli ono najbolje na njima.

Seksi Hrvatice rashladile se s koktelima

Djevojke su se opuštale uz bazen hotela Falkensteiner Hotel&SPA Iadera. Hotel ih je svojom nadahnjujućom arhitekturom, nenadmašnim dizajnom i prvoklasnom uslugom osvojio na prvi pogled.

Adut im je njegovana kosa

Stručnjaci najpoznatijeg domaćeg frizerskog studija Perman, Katarina Bratić i Josip Molnar svakoj su djevojci frizuru prilagodili obliku lica i za fotografiranje su istaknuli dugu i njegovanu kosu.

Lucija Juroš i Mara Čuljak djevojkama su naglasile oči, a usta našminkale prirodnim zemljanim tonovima. Šminkerice JL Akademije djevojke su zamislile kao moderne ratnice.

- Ovo je fantastično. I sama obožavam istaknuti oči kao jedan od najvećih aduta - kaže Laura Pende. 

Nakon svih obaveza oko uljepšavanja, imale su vremena i za opuštanje. Slobodne trenutke provele su u predivnom Acquapura SPA, koji se prostire na čak 6000 kvadratnih metara i pravi je odmor za sva osjetila. White Spa nudi pregršt wellness tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom, koji se proteže na 700 m2, sa saunom i prostorima za masažu i tretmane tijela. 

Kao prave trendseterice, cure su odabrale hit kupaće kostime s cvjetnim uzorcima modne kuće ELFS. Uz njih su kombinirale i pripadajuće kaftane. Nakon isprobavanja tretmana, djevojke su uživale u finim delicijama mediteranske kuhinje.

- U restoranima Jadran i Bracera jele smo najbolju morsku hranu, a doručci su pravi užitak - kažu cure. Osim što su uživale u mediteranskoj i regionalnoj kuhinji, imale su i fantastičan pogled na kristalno čisto Jadransko more.

Sve o ovom izboru možete pratiti na 24sata.hr i Facebook stranici '24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi'.

Uživale su i opuštale se u black spa tretmanu

Curama se posebno svidjela Falkensteiner wellness filozofija, koja koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je mistikom Orijenta i holističkim pristupom zdravlju i našem tijelu.

Tri seksi plavuše nakon opuštanja u sauni

Lijepim natjecateljicama se posebno svidio pomalo orijentalni glamur hotela Falkensteiner. Spa se se prostire na čak 6000 kvadratnih metara, a nudi i popularni infinity bazen.

Odmaranje uz hotel i luda vožnja skuterima

Djevojke su se nakon fotografiranja provozale na skuterima po resortu, a kasnije ih je oduševio mediteranski SPA koji nudi posebne ponoćne sauna programe kao i veliki izbor Thalasso tretmana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama