Show

Komentari 45

Kojić je nakon prepucavanja romantičan: Ljubav koja se ne mjeri 'lajkovima', moj anđeo...

Kojić je nakon prepucavanja romantičan: Ljubav koja se ne mjeri 'lajkovima', moj anđeo...

Severinin suprug objavio je tri fotografije na kojima pjevačica i on izmjenjuju nježnosti. Fotke nisu novijeg datuma već su nastale dok je dvojac bio u Americi, u posjetu Igorovoj sestri

Ovih dana Severina Kojić (48) i njen suprug Igor Kojić (32) ponašaju se kao da pratimo kakvu tinejdžersku seriju. Nisu se prestali prepucavati preko društvenih mreža, brišu zajedničke fotografije, prestaju se pratiti pa se onda opet prate i slično. Nakon što su zbog toga mnogi počeli komentirati kako im je brak na klimavim nogama, Seve i Igor očito su svima odlučiti - 'zatvoriti usta' i još ih više zbuniti, dakako. 

Igor je na svom profilu na Instagramu objavio tri fotografije sa suprugom iz vremena dok su bili u Americi, točnije u New Yorku. Ondje je Splićanka snimala spot za pjesmu Loosha, a išli su posjetiti Igorovu sestru. Vrtjela se ulicama, hvalila fotografijama, a ulovila je i slavnog glumca Anthonyja Hopkinsa (82). 

Na prvoj fotografiji Igor ljubi svoju bolju polovicu, a na iduće dvije mu ona uzvraća poljubac u obraz. Ove fotografije potaknule su Igora da bude romantičan pa je stoga sa svojim pratiteljima podijelio i ove riječi: 

- Ljubav koja se ne mjeri 'lajkovima' i 'followima'. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - napisao je. 

Fanovi su odmah počeli komentirati kako su lijep par i da su svi ovi nedavni događaji zapravo nebitni ako se oni vole. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igor i Severina prepucavali se na društvenim mrežama!