Obavijesti

Show

Komentari 46

Severina odgovorila na glasine o razvodu s Igorom: 'Bez brige'

Severina odgovorila na glasine o razvodu s Igorom: 'Bez brige'
12

Srpski mediji danima tvrde kako se bračni par Kojić razvodi, iako su ih naši fotoreporteri prije tjedan dana uhvatili u šetnji Zagrebom. Pjevačica, pak, dijeli njihove fotografije s vjenčanja na društvenim mrežama

VIDEO

Srpski Kurir već danima piše o navodnom razvodu Severine (46) i Igora Kojića (31). Prema tvrdnjama Kurira, bračni par se žestoko posvađao. Kako pišu, navodno je Igor svojim prijateljima u Beogradu najavio da se vraća u rodni grad i da više ne ide u Zagreb, gdje je protekle tri godine živio s pjevačicom.

- Igor i Seve već neko vrijeme ne funkcioniraju baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila je njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i odlučio ostati u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku - tvrdi izvor za Kurir. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:18

Ubrzo se na glasile osvrnula i Severina objavivši fotografiju s opisom 'Hakuna matata' što znači 'Bez brige'. Obožavatelji su to odmah protumačili na način da je s njima sve u redu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakuna Matata💋

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Ipak, ovih dana se na cijelu situaciju kratko se osvrnula i Jovana Joksimović (37), koju mediji 'optužuju' da je krivac za 'svađu' Seve i Igora.

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentirala, razumijte me - rekla je s osmijehom Jovana za „Alo!“.

Prema pisanju Kurira, Jovana, supruga pjevača Željka Joksimovića (46), i Severina su bile dobre prijateljice, ali su se nedavno posvađale. Tvrde da je zbog Jovane, Severina otkazala i nastup sa svekrom Draganom Kojićem Kebom (58).

Keba pak tvrdi da je Severina otkazala zbog zdravstvenih razloga. Seve je na Instagramu napisala da je imala tešku virozu i da je propustila koncert u Pforzheimu te da joj je jako žao zbog toga.

Premda je fotoreporter nedavno snimio Severinu i Igora u zajedničkoj šetnji Zagrebom, nagađanja o njihovom razvodu u srpskim medijima ne jenjavaju. Pa čak ni kad je Severina objavila romantične fotografije s njihovog putovanja u Afriku na društvenim mrežama.

- Ovo je moja afrička vjenčanica - pohvalila se Severina fanovima na društvenoj mreži. Na sebi je imala ljubičastu haljinu kakvu nose plemena. Kojić je također bio odjeven u tradicionalnu nošnju plemena, a oboje su imali nakit i sandale. Fotografije koje objavljuje ovih dana nastale su 2016. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao