Obavijesti

Show

Komentari 33

'Kolekcionarke': One kupuju imanja i ni ne pitaju za cijenu

'Kolekcionarke': One kupuju imanja i ni ne pitaju za cijenu
4

U posljednje dvije godine Lopez je postala vlasnica četiri imanja. Osim nje velika “kolekcionarka” nekretnina je i njezina mlađa kolegica, pjevačica Taylor Swift

VIDEO

Glazbena diva s nestrpljenjem čeka ljeto i godišnji odmor. Kako bi se sakrila od znatiželjnih pogleda paparazza, Jennifer Lopez (43) izdvojila je 60 milijuna kuna na imanje u elitnom Hamptonsu u kojem nekretnine imaju neki od najbogatijih ljudi svijeta. S pjevačicom će se na luksuzno imanje useliti i dečko Casper Smart (25) te petogodišnji blizanci Max i Emme. Nedugo nakon što se ponovila novom nekretninom, Jennifer je u intervjuu otkrila da bi se htjela udati za plesača.

- On je pravi partner za mene. Naš odnos je zdrav i sladak. Vidim se cijeli život u njegovim rukama - rekla je Lopez.

Uživat će u osam spavaćih soba i sedam kupaonica

Luksuzna vila u predgrađu Long Islanda prostire se na 800 metara kvadratnih. Sagrađena je 2006. godine u retro stilu, a par će uživati u golemu vrtu na tri hektara i vanjskom bazenu. Osim toga, vila ima osam spavaćih soba, sedam kupaonica, kazalište, čitaonicu, teretanu i saunu, a namještaj je većinom izrađen od skupocjene slonovače.

No Casper i Jennifer na imanju namjeravaju graditi i gostinjsku kuću jer im je želja organizirati glamurozne tulume, a nisu sigurni da imaju dovoljno mjesta da ugoste sve slavne prijatelje. U slučaju da požele živjeti na ostalim imanjima, vilu u Hamptonsu moći će iznajmiti. Cijene najma za tri mjeseca kreću se oko 2,8 milijuna kuna. Jennifer je to četvrta nekretnina u posljednje dvije godine. Vlasnica je kuće s 12 spavaćih soba u Hidden Hillsu u Kaliforniji, u kojoj je živjela s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (43), te dviju vila u predgrađu New Yorka.

S druge strane, u broju nekretnina Jennifer u stopu prati Taylor Swift (23). Country zvijezda prošlog mjeseca kupila je posljednju u nizu vila. Za imanje na Rhode Islandu s pogledom na pješčanu plažu dala je ‘samo’ 103 milijuna kuna. Iako su vlasnici tražili 116 milijuna, glazbenica ih je uvjerila da spuste cijenu tako što im je novac isplatila u gotovini! Time se pokazala kao vješta pregovaračica.

- Ponekad se trebate cjenkati i riskirati ako hoćete dobiti nešto što jako želite. Takve odluke donosim u sekundi - rekla je Taylor.

Zbog silnog trošenja novca mlada je glazbenica često predmet ismijavanja američkih medija. Kako je Taylor poznata po ljubavnim brodolomima i kratkotrajnim aferama ili vezama s kolegama i pripadnicima zlatne američke mladeži, navika joj je kupovati kuće u blizini ljubavnika.

Zadržala vilu nakon prekida sa Schwarzeneggerom

Taylor, koja je dosad imala ni manje ni više nego 23 dečka, razmišljala je o kupnji seoskog imanja u pokrajini Cheshire u Velikoj Britaniji kako bi bila bliže posljednjem dečku Harryju Stylesu (19). No ljubav s pjevačem benda One Direction kratko je trajala. Britancu je smetala njezina posesivnost te je odlučio prekinuti vezu nakon samo tri mjeseca. Prije njega bila je s Conorom Kennedyjem (18) te je u to vrijeme kupila kuću u njegovu susjedstvu u Hyannisu. Za nju je u kolovozu prošle godine izdvojila 25 milijuna kuna iako se prodavala za 70 milijuna.

No cjenkala se i vilu sa sedam spavaćih soba i pogledom na more dobila debelo ispod cijene. No nakon što ju je Conor zbog njena inzistiranja na zajedničkom životu ostavio, prodala ju je za 30 milijuna. Time je još jednom pokazala pregovaračke sposobnosti i potvrdila da zna kako vratiti uloženi novac.

- Davnih dana me otac naučio da je teško zarađeni novac najpametnije investirati u nekretnine - rekla je u intervjuu.

Prije dvije godine pokazala je kako ne misli samo na sebe te je odlučila iznenaditi roditelje. Darovala im je imanje u rodnom Nashvilleu koje se prostire na pet tisuća četvornih metara. Renovirala je kuću iz 1920. godine s tri spavaće sobe i opremila najsuvremenijom tehnologijom. Platila ju je osam milijuna kuna. Dok je lani hodala s Patrickom Schwarzeneggerom (19), Taylor se uselila u novu nekretninu. Nakon samo dva mjeseca veze platila je 12 milijuna kuna za kuću u Los Angelesu nekoliko ulica udaljenu od njegove. Osim otvorenog bazena, teniskog terena, teretane i glazbenog studija, na imanju se nalazi i dodatna gostinjska kuća.

Iako s Patrickom više nije u dobrim odnosima, vilu je zadržala te u njoj boravi kad poslovno dolazi u Kaliforniju. No Taylorina zaluđenost nekretninama počela je čim je zaradila prvi veliki novac. Još kao tinejdžerica, kad je imala 18 godina, s obitelji se uselila u deset milijuna kuna vrijednu kuću u rodnom Nashvilleu. Uz pet spavaćih soba, ima i četiri i pol kupaonice ukrašene mramorom, najmoderniju kuhinju s otokom, knjižnicu i kamin. Ispred nje se nalazi velika fontana, a cijelo imanje je uređeno u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća. Unatoč posjedima diljem Amerike, ondje i dalje provodi najviše vremena.

Ima imanja diljem Amerike, ali najradije boravi u rodnoj kući

- Tu je moj dom, moje srce, obitelj i rodbina. Uvijek ću radije živjeti ovdje nego u milijunskim gradovima - rekla je prije pet godina u radijskoj emisiji.

Dok je bila s glumcem Jakeom Gyllenhallom (32), pjevačica je platila 22 milijuna kuna za vilu na Beverly Hillsu. No to joj nije bilo dosta pa je pokraj nje kupila i luksuzni penthouse u centru Los Angelesa. Kako je tad izjavila, nije željela gubiti vrijeme na letove iz Nashvillea do Kalifornije kako bi viđala tadašnjeg dečka. Iako se čini da se prečesto razbacuje milijunima na nepotrebne posjede, Taylor je i velika humanitarka. Prošle godine donirala je novac kako bi se pomogla sagraditi utočišta za napuštenu djecu u Americi. Osim toga, često organizira humanitarne koncerte te je članica Crvenog križa i UNICEF-ova ambasadorica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...