Show

Komentari 18

Kolinda pozirala ispred Nevere: 'Izgledaš sve bolje i bolje, top'

Kolinda pozirala ispred Nevere: 'Izgledaš sve bolje i bolje, top'

Dubai Expo jedna je od najposjećenijih svjetskih izložbi koja traje šest mjeseci, a posjeti je više od 25 milijuna ljudi. Hrvatski paviljon osmislio je arhitekt Ante Vrban

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (53) u posljednje vrijeme često svoje pratitelje na društvenim mrežama izvještava o tome što radi u svoje slobodno vrijeme. Tako se ovog puta pohvalila fotografijama iz Dubaija, gdje je posjetila sajam Expo na kojem je pozirala pored najveće atrakcije današnjice, Rimčeve Nevere.

POGLEDAJTE VIDEO:


Na sajam je stigla u ležernoj kariranoj haljini koja joj je odlično naglasila struk te time 'zaradila' gomilu komplimenata od pratitelja.

- 'Predivna žena', 'da barem mi imamo takvu predsjednicu', 'wow, izgledaš odlično', složili su se pratitelji.

Inače, Dubai Expo jedna je od najposjećenijih svjetskih izložbi koja traje 6 mjeseci, a posjeti je više od 25 milijuna ljudi. Hrvatski paviljon osmislio je arhitekt Ante Vrban.

Kolinda je nedavno i fotografijama iz Kanade mnoge oduševila svojom besprijekorno vitkom linijom. Podsjetimo, bivša se predsjednica 2018. godine odlučila za liposukcijsku dijetu, na kojoj su bile i druge javne ličnosti, poput pjevača Halida Bešlića (68), Nede Ukraden (71), ali i glumica Monice Bellucci (57) te Jennifer Aniston (52).

NOVI KEREKESH SHOW SVAKE NEDJELJE: NOVONORMALNI DJED MRAZ 

 

Najčitaniji članci