Obavijesti

Show

Komentari 65

Kome bolje stoji? Goran Bare po uzoru na Seve nosi turban

Kome bolje stoji? Goran Bare po uzoru na Seve nosi turban
7

SLAVLJENIČKI KONCERT Nije lako imati 52 godine, ali ja sam vam mlad kao da mi je samo 14, poručio je oduševljeni Goran Bare splitskoj publici na Gripama

VIDEO

Poznati Vinkovčanin, Goran Bare, 52. rođendan pamtit će dok je živ. Gotovo tri tisuće ljudi uživalo je u izvedbi poznatog rokera. 


Goran Bare i njegove Majke na splitskim Gripama izveli su koncert o kojem će se još dugo pričati. Splićani su ga dočekali s ovacijama i pjesmom “Sretan rođendan”.


Goran Bare

- Nije lako imati 52 godine, mlad sam kao da imam 14 godina, hvala vam - poručio je Bare s bine i koncert otvorio pjesmom “Grešnik”.

Hitovi “Daj mi”, “Krvarim od dosade”, “A ti još plačeš”, “Ja sam budućnost”, “Pozovi me u noć”, “Teške boje”, “Odvedi me” i “Vrijeme da se krene” razgalile su publiku, pa ga je dva puta vraćala na bis. 


Goran Bare

Kako je bilo vruće, Bare se mudro poslužio Severininim trikom. Na pozornicu je došao s turbanom na glavi. Pjevačica Severina Kojić često koristi isti trik na svojim koncertima.

Nakon što koncert prelazi iz žešćih pjesma u sporije, stavi ručnik na glavu kako bi joj frizura ostala postojana. Atmosfera na koncertu “izula” je iz cipela i popularnog izvođača koji je objavio emotivnu poruku. 


- Hvala Splite, bio je užitak nastupati pred takvom publikom! - stoji u objavi.

Goran Bare


Autor albuma “Teške boje” je 2012. briljirao na Porinu. Od čak 11 nominacija osvojio je šest, a pitanje je hoće li to ikad ponoviti.

- Novi album je jako težak, zvučno, tekstualno i svakako. Jednostavno, kako sam se osjećao, tako sam napisao pjesme - rekao nam je Bare.

Tijekom 30-godišnje karijere iskonski roker izdao je desetak albuma te nikad nije odustajao od svojeg opusa i stila. Uvijek iskren i suvisao, Bare je najpopularniji kritičar vlasti. Njegove izjave često se citiraju godinama. 


Goran Bare

- Da imam novca i vremena, ja bih 24 sata gledao zasjedanje Sabora. Kad odu s teme pa ih onaj jadnik ne može vratiti, pa ustaše i partizani, bela garda i to - rekao je u jednom intervjuu Bare.

Popularnog pjevača ne zanima previše materijalna strana života, a ovo ljeto aktivan je sa svirkama kao nikad do sada. Nema festivala diljem regije gdje nije nastupao. Od Slavonije, obale, Slovenije i Bosne.

Goran Bare

- Zaboli me za Arenu, ne zanimaju me te dvorane, najbolji koncerti su oko dvije, tri tisuće ljudi, kad vidiš čovjeka. Mali klubovi su meni mrak - izjavio je Bare te dodao podatak kako nikad neće otići u mirovinu, nego će radije nastupati i stvarati dok je živ.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama