Show

Komentari 18

Komičar s petom ženom čeka osmo dijete, ali pati za bivšom: 'Fališ mi, sav sam u bebama...'

Komičar s petom ženom čeka osmo dijete, ali pati za bivšom: 'Fališ mi, sav sam u bebama...'

Nova pjesma Nicka Cannona sadrži isječke iz hita njegove bivše supruge Mariah Carey, a komičar u stihovima otkriva kako je nikad nije prebolio. Iako je želi nazad, shvaća da to sada nije moguće jer ona ima drugoga

Komičar Nick Cannon (41) se od pjevačice Mariah Carey (51) razveo još 2014. godine, no čini se kako i dalje ima osjećaje prema njoj. Naime, na Valentinovo je objavio pjesmu 'Alone', koju mnogi opisuju kao odu njegovoj bivšoj supruzi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mariah je Nicku rodila blizance Moroccana i Monroe (10), no nakon njihovog razvoda on je dobio još čak petero djece s tri različite žene, a trenutačno očekuje dolazak osme prinove s petom partnericom.

Ipak, sudeći po Cannonovom novom hitu, niti jedna od njegovih partnerica ne može se uspoređivati s Mariah.  Pjesma 'Alone' započinje isječkom iz Careyinog hita 'Love Takes Time' iz devedesetih, a Nick ju je opisao kao 'evanđelje njegove slomljene duše' te 'sirovom do srži'.

- Kao prvo, reći ću da za tebe nemam ništa osim ljubavi. Držat ću se podalje od tebe, ne želim ti ništa sje*ati. Držat ću distancu jer znam da imaš svog muškarca i da je malo prekasno - poručio je Nick u pjesmi.

- Lagao bih kad bih rekao da sam kul kad znam da mi nedostaje. Sve bih dao da te ikad dobijem natrag i da se vratim tamo odakle smo počeli - pjeva u nastavku. 

Čini se kako je Cannon svjestan da mu se želje neće ispuniti, jer je sada obiteljski čovjek.

- Koliko god želim da se vratiš, vjerojatno ti je bolje ovako. Jer ja i dalje trčim ulicama, i dalje sam sav u svojim bebama, među plahtama. Manekenke i pjevačice i glumice govore da su trudne sa mnom, moram plaćati 10 tisuća dolara tjedno, brinem o svojima. Ne brini zbog mene, imaš muškarca kraj sebe dok spavaš - zaključio je Nick u pjesmi.

Podsjetimo, Nicku je u prosincu 2021. godine preminuo sin Zen od tumora mozga. Imao je samo pet mjeseci, a ožalošćeni otac tužnu vijest podijelio je u talk showu 'Tuesday morning'. Osmo dijete Nick čeka s novom djevojkom Brie Tiesi (30). Preminulog sina Zena, svoje sedmo dijete, Nick je dobio s Alyssom Scott.

Pregledom je utvrđeno da se bebi u mozgu nakupljala tekućina te se ispostavilo da je riječ o malignom tumoru. Išao je na operaciju, ali dječakovo zdravlje se pogoršalo i nije izdržao.

- Tumor je počeo rasti puno brže. I tako smo znali da je vrijeme... - rekao je Nick nakon sinove smrti u prosincu. 

Nepuna dva mjeseca kasnije objavio je kako čeka svoje osmo dijete, što je kod njegovih fanova izazvalo podijeljene reakcije. Većina je, sudeći po komentarima, smatrala poprilično bizarnim i neprimjerenim njegovo 'paradiranje' u emisiji i javnu objavu nove sretne vijesti netom nakon što je izgubio sinčića. Nick se na kraju nakon brojnih kritika ispričao svima, a ponajviše majci svog preminulog djeteta i donedavnoj partnerici te priznao da je pogriješio. 

Najčitaniji članci