Obavijesti

Show

Komentari 0

Koncert Septice i promocija Lavandermana u Vintage Baru

Koncert Septice i promocija Lavandermana u Vintage Baru
1

Prije koncerta Septice, s početkom u 21 sat, i s besplatnim upadom, održat će se promocija stripa 'Lavanderman 6' u čijem je nastajanju svoj doprinos dao i Mataković

VIDEO

Septica, vinkovački glazbeni sastav poznat po originalnim i duhovitim pjesmama na čelu s legendarnim strip crtačem Dubravkom Matakovićem u sklopu turneje 'Teško je ravno držat volan' stižu u Zagreb u kojem će održati koncert za pamćenje. 

Upad u pretprodaji 30 kn, na dan koncerta 40 kn. Karte u pretprodaji potražite u samom klubu

Prije koncerta Septice, s početkom u 21 sat, i s besplatnim upadom, održat će se promocija stripa 'Lavanderman 6' u čijem je nastajanju svoj doprinos dao i sam Mataković. Na čelu stripa koji je prvi put na izronio na svjetlo dana u bablje ljeto 2008. godine stoji hvarski heroj Lavanderman. Prvi broj, plod je suradnje crtača Vanče Rebeca i scenarista Tonija Favera.

U narednih pet godina kroz četiri broja dvojcu se priključuju: Damir Steinfl, Vinko Barić, Alem Ćurin, Igor Hofbauer, Kenji Masamura, Esad Tomislav Ribić, Miro Župa, Štef Bartolić, Ana Kolega, Ana Schaub, Damir Markovina i Igor Kordej. 

Po stripu je snimljen i igrani film u kojem glavnog junaka Borisa Bunčugu – Lavandermana utjelovljuju Damir Markovina i Zoran Prodanović Prlja, a njegovu partnericu Anja Alavanja.

U ovom jedinstvenom broju naslovljenom 'Lavanderman 6' bore se po prvi puta zajedno, rame uz rame, tajice uz tajice, tri najveća hrvatska superheroja – Protman, Superhrvoje i Lavanderman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...