Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Koncert sjećanja na D. Bowiea uživo prenošen diljem svijeta

U Radio City Music Hallu u New Yorku, prvog će dana travnja biti održan veliki koncert u sjećanje na Davida Bowiea, koncert će biti streaman, dakle moći če se pratiti diljem svijeta

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
0 komentara

U Radio City Music Hallu u New Yorku, prvog će dana travnja biti održan veliki koncert u sjećanje na Davida Bowiea. Na koncertu nazvanom ‘Glazba Davida Bowiea’, koji se tradicionalno održava već 12 godina, njegove će pjesme izvoditi Blondie, Patti Smith, The Flaming Lips, Pixies, The Roots i mnogi drugi. Zahvaljujući posebnom dogovoru sa Skypeu, koncert će biti streaman, dakle moći če se pratiti diljem svijeta.

Inače, nešto manje od tri tisuća ulaznica bilo je rasprodano u manje od dva sata od objave. Zanimljivo je da će svirati i  Donny McCaslin Group, koji je radio Bowiev zadnji album ‘Blackstar’. U tom je bendu i Bowiev legendarni producent, Tony Visconti. Inače, imena bendova i solista koji će ove godine svirati objavljena su u siječnju, samo nekoliko sati prije vijesti o Bowievoj smrti. Organizatori su tada još mislili da će 1. travnja na pozornici biti i Bowie, ali, eto, koncert se pretvorio u neku vrst posljednjeg pozdrava.  

Tema: Muzika

Message