Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Kontroverzni TV par 'osvojio' i Britance: 'Ovi su gori od naših'

Milojko i Milijana svoju krajnje bizarnu slavu mogu zahvaliti sudjelovanju u srpskom reality showu 'Parovi', a njihov odnos u kući obilježile su konstantne svađe i pomirenja te naravno ljubavni pothvati fatalne Milijane

Foto: Screenshot/YouTube/Privatni album
9 komentara

Glas o 74-godišnjem Milojku Božiću i njegovoj više od 50 godina mlađoj supruzi Milijani (21) došao je i do svjetskih medija. Britanski tabloid Daily Star na svojoj se naslovnici bavi kontroverznim srpskim reality parom, a njihovi čitatelji ne mogu se načuditi ovoj kombinaciji i njihovim potezima pred TV kamerama. 

- Ovo je potpuno ponižavajuće. Naši realityji su sje*ani, ali ovo je ipak previše - potužio se jedan od čitatelja portala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U tekstu naslovljenom 'Penzioner (74) pobjesnio nakon što je uhvatio 21-godišnju suprugu pod tušem s drugim starijim muškarcem',  Britanci pišu kako je generacijski jaz između supružnika često kompenziran prevarama i flertovima s drugim kandidatima u kući te kako se javnost na Balkanu često pita je li riječ o stvarnoj, uvrnutoj ljubavi ili o insceniranom, proračunatom odnosu. 

SRPSKI MEDIJI PIŠU Milijanina obitelj ne želi čuti za Milojka: 'Starca ne prihvaćamo'

Iako gledatelji polako, ali sigurno sve više vjeruju u teoriju kako se radi o marketinškom triku koji se oteo kontroli, na Zapadu na kojem ne manjka kontroverznog reality sadržaja priznaju kako se ne sreću često s tempiranim TV bombama poput ove. 

Foto: Instagram

Milojko i Milijana svoju krajnje bizarnu slavu mogu zahvaliti sudjelovanju u srpskom reality showu 'Parovi', a njihov odnos u kući obilježile su konstantne svađe i pomirenja te naravno ljubavni pothvati fatalne Milijane. Kako sa svojim umirovljenikom, tako i s nešto mlađim muškarcima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message