Obavijesti

Show

Komentari 4

Korana Gvozdić o preuranjenom porodu: 'Povučem se u osamu i svaki put mi krenu suze niz lice'

Korana Gvozdić o preuranjenom porodu: 'Povučem se u osamu i svaki put mi krenu suze niz lice'
5

Korana je postala mama Oliveru u travnju ove godine, a maleni je bio prijevremeno rođena beba. Podužim postom na društvenim mrežama obilježila je njihov Međunarodni dan: Oli je super! Mi smo sretni i zahvalni

VIDEO

Voditeljica Korana Gvozdić (38) i komičar Ivan Šarić (36) dobili su sina 13. travnja ove godine, a maleni Oliver bio je prijevremeno rođena beba. Korana se na Instagramu prisjetila Oliverovih prvih dana te borbe kroz koju su zajedno prošli.

- Proslavili smo “velikih” 7 mjeseci, i svakog tog 13.-og u mjesecu povučem se u osamu na par minuta kako bi na mobitelu prevrtjela slike s početka naše priče. Krene li suza?! Krene svaki put! Ali onda pogledam to pravo malo čudo koje upravo leži pored mene i guguće neku svoju pjesmicu - započela je svoju objavu Korana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Proslavila je dan malenih palčića i ispričala svoje osobno iskustvo.

- Danas je 17.11., datum kada se obilježava Međunarodni dan prijevremeno rođene djece. Danas slavimo sve njih, sve naše Palčiće, borce i heroje kakve ne možete ni zamisliti. Spoznaja o snazi koja stane u ta mala tijela nešto je što te resetira iz temelja.
U životu nisam imala učitelja poput njega. Pomaknuo je sve moje granice, u svim smjerovima. U mojoj trideset osmoj godini života upoznao me sa samom sobom, naučio me strpljenju za stvari koje su bitne, naučio me izolirati se od situacija i ljudi koji oduzimaju energiju i ono dragocjeno vrijeme koje se s njegovim rođenjem brojalo u minutama - napisala je.

Korana posvetila Ivanu Šariću emotivnu objavu, Slavko Sobin se odmah javio: 'Ne zanima me'
Korana posvetila Ivanu Šariću emotivnu objavu, Slavko Sobin se odmah javio: 'Ne zanima me'

Oliver je rođen u jeku pandemije, a novopečenim majkama situacija nije bila laka.

- 38 dana proveli smo u bolnici i svaki silazak s drugog kata na kat Neonatologije bio je utrka s vremenom. Zbog pandemije susreti su nam bili samo jednom dnevno i to na 10-15 minuta, a zbog dodatnih minuta srce je skakalo od sreće. Pričala sam mu što radim kat iznad dok čekam novi dan da ga opet vidim, pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji sam se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti.

Njezin partner Ivan je komičar, pa je smijeh velik dio njihove obitelji.

- “Humorom protiv straha” oduvijek je bilo nešto što je Ivana i mene držalo kada je trebalo i kada je bilo najteže.
Ovogodišnja tema obilježavanja dana naših malenih heroja je #zeroseparation #bezodvajanja. Želja je ponovno spojiti bebe i majke odmah po rođenju, onoliko koliko je to moguće. Mi naše vrijeme ne možemo vratiti ali bi voljeli da budući roditelji Palčića imaju šansu primiti svoju bebu puno ranije i biti češće u kontaktu koji je izuzetno važan za poticanje napretka ovih malenih boraca.

Kako kaže, ona je malenog Olivera prvi put primila 25, dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana.

Ivan Šarić u istraživačkoj avanturi predstavlja vrhunske domaće proizvode
Ivan Šarić u istraživačkoj avanturi predstavlja vrhunske domaće proizvode

- Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese “prašinu” i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja! 💪🏻
Veliko hvala svim divnim ljudima s Neonatologije u Petrovoj, hvala i na hobici koja je, sigurna sam, učinila puno i čuvat ću je dok sam živa. Hvala Banci humanog mlijeka (za koju bi voljela da se više čuje) i hvala klubu roditelja Palčići jer su imali prave riječi u pravo vrijeme. Oli je super! Mi smo sretni i zahvalni! I zato #palčićgore! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...