Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Kotiga se sprda Morani: Ovo je lice kad dobije pitanje iz sporta

Dean je nekoliko puta dijelio fotografiju Moranina lica i zaključio da bi trebala postati internetski 'meme'. Mnogi su se složili s njim i krenuli dijeliti sliku dalje...

Foto: hrt
29 komentara

Lovac iz televizijskog kviza 'Potjera' Dean Kotiga (30) našalio se s kolegicom Moranom Zibar na društvenim mrežama. Kotiga je 'uhvatio' Moranin izraz lice nakon što je dobila sportsko pitanje.

- Uhvatio pogled kad joj doleti pitanje iz sporta, kao da sebe vidim - napisao je Kotiga i pobrao simpatije pratitelja.

- Ajme ovo sam znala - odgovorila mu je Morana.

Dean je nekoliko puta poslije toga dijelio fotografiju Moranina lica i zaključio da bi trebala postati internetski 'meme'. Mnogi su se složili s njim i krenuli dijeliti sliku dalje.

ZNATE LI PITANJA? Genijalka s Oxforda rasturila u 'Potjeri' i osvojila 52.500 kuna

Potom je Kotiga ispričao i vic te nasmijao lovkinju Moranu.

Kotigu je nedavno u 'Potjeri' uspjela pobijediti studentica Karla Triplat (24). Ona je imala jedan od boljih rezultata u emisiji uopće. Karla je pokazala zavidno znanje u završnici kviza.

Foto: hrt

Iako je Kotiga odlično startao odgovorivši na prvih šest pitanja točno, zatim je uslijedio nagli pad te je u potpunosti izgubio koncentraciju. Na kraju lovac ipak nije uspio odgovoriti na još šest pitanja koliko mu je bilo potrebno da spriječi Karlu da kući ode s 50 tisuća kuna. 

Naši partneri pišu
Message